2015. július 1., szerda

Vízálló ponyva anyag

Ruházati vízálló , vízhatlan, vízlepergetős anyag. Az itt látható termék kategóriákban sokféle vízálló , vízlepergető anyagot találhat. Mindez a ponyva anyag kiváló minőségéről, erősségéről és rugalmasságáról árulkodik Ennek ellenére és a tartószerkezet megóvása céljából mégis szükséges kialakítani egy speciális, a szemnek láthatatlan vízelvezető részt egy meghatározott ponton, ahol lefolyhat róla a felgyülemlett felesleges csapadék és. A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál.


Ipari minőségi ponyva elérhető áron!

Kisebb teljesítményű hőlégfúvóval házilag kivitelezhető a hegesztés. Főbb jellemzők: Rothadás-, por- és vízálló. Piacvezető ponyva anyag ár. Szintén fontos, hogy a hajóponyva anyag nagyobb viharok esetén se sérüljön meg, ne szakadjon el, és évekig maradjon vízálló , ne keletkezzenek rajta repedések, szakadások, ami a hajó nedvesedését okozza.


Autó takaró ponyva XL méret, 530x175x120cm erős anyag tapadásmentes belső felület vízálló és UV-álló Védi a járművet a karcolásoktól, piszoktól és időjárási. Exkluzív, szabadalmaztatott dupla tetőponyva : fényvisszaverő és hőtaszító anyag. Ponyva anyag fekete szövet.


A ponyva színtartása esztétikai kérdés.

A tartó szerkezet is meghatározó a ponyva tömegének megtartásához és figyelembe kell venni a szállíthatóságot is. Vásárlás: Autóponyva árak, eladó Autóponyvák. Akciós Autóponyva ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Autóponyva termékek, Autóponyva márkák. Az általunk gyártott termékek kategóriák szerint csoportosítva.


Elvégzett munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk. A garancia időtartama és mibenléte termékenként és felhasznált anyagonként változó ezért kérje munkatársaink felvilágosítását bővebb információért. Bár a ponyva az egyik legtartósabb anyag , vannak esetek, mikor szükség van a ponyva felújítására, ponyva javítására. Bármilyen elszakadt, megrongálódott, akár kiégett ponyváról is legyen szó, akár ingyenes helyszíni kiszállással is megjavítjuk.


Termények, gépek takarásra ideális. Teherautó ponyva minőségű! A Mabbiflex átlátszó ponyva anyag ideális alapanyag minden olyan termékhez, amely a kíváncsi szemek elől nem óv, csak a széltől és esőtől.


Az átlátszó ponyva anyag jól használható teraszok fedéséhez, rendezvénysátrak „ablakának” vagy oldalfalának, éttermek külső teraszainak téliesitésére, medencék fedésére. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ha huzamosabb ideig marad kint az esőben, vagy a napon, az felgyorsíthatja a fém alkatrészek korrózióját, vagy a műanyagból, bőrből készült kiegészítők párnázó tulajdonságainak elvesztését.

Ez a ponyva védi járműveden a lakkozott réteget, a fékeket, az ülést, röviden mindent, amire vigyáznod kellene! Bútortakaró ponyva. Tetszőleges méretű és formájú, egyedi méretre szabott bútorához tudunk takaró ponyvát készíteni. Legyártjuk a kívánt színben, akár reklámfelirattal együtt vagy akár áttetsző anyagból is. A hajó takaró ponyva anyagok közül elsősorban az UV -és vízálló airtex anyagunkat ajánljuk, mely kis súlya miatt is jó választás lehet.


Alkalmasak lehetnek erre a célra a PVC ponyva anyagok is, melyek szintén UV és vízállóak, de ezek a kissé nagyobb súlyuk miatt nehezebben kezelhetőek. Habár az online felület csak egész folyómétereket enged rendelni, de igény szerint cm-enként is tudjuk vágni, és ennek megfelelően számlázni. AUTÓTAKARÓ PONYVA JÉGESŐ ELLEN AG-METEO-MAX. Lampa Saturn Autótakaró ponyva - - 395x170x165.


Anyaga Spunbond szövet, háromrétegű vízálló , lélegző membrán- Könnyen telepíthető és leszedhető. Molinó anyag erőssége. Ezért: Eléggé strapabíró.


Ha nincsen valamilyen extrém terhelésnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések