2015. július 7., kedd

Oltott mész ár

Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg. Mész oltott 25kg, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. CEMENT, OLTOTT MÉSZ : Áraink. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vás.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár.

Feliratkozás a hírlevélre. Szívesen állunk az Ön segítsé. A mészhidrát olyan oltott mész , mely előoltott állapotban van (ténylegesen m vízzel oltott állapot).


Napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban, ugyanis kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Ezeket a termékeket többnyire csak a fóti és budakeszi telephelyeinken forgalmazzuk, a kategória terméket csak személyesen tudja átvenni, futárszolgálattal nem tudjuk szállítani!

Ezért védőkesztyűvel kell dolgozni, illetve bőrrel való érintkezés után bő vízzel le kell mosni. Aktuális Mészfesték ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Finoman őrölt, oltott mész alapú festék. Felhordása egyszerű, kül-és beltéri falfelületek fertőtlenítésére ajánlott, de gyümölcsfák törzsének téli védelmére is ideális. Mész kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. A Mikropol egy légpórus-képző és képlékenyítő habarcs-adalékszer. OLTOTT MÉSZ ELADÓ VAGY ellenőrzött és értékelt eladóktól - Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera. This feature is not available right now.


Please try again later. Micro-por mészhelyettesítő. Az árakról kérem érdeklődjön! Oltott mész t keres Az Ön közelében?


A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal. Budapest Tengerszem u.

Cement, oltott mész. Lambda Systeme Kft. Bau-Styl építőanyag kereskedelem és webáruház árakkal, árlista, telephelyi értékesítés, akciók és további kedvezmények. Természetes fertotlenítés, -penészgátló hatás és fehérség.


A meszelés nem gátolja a falak, épületszerkezetek szellozését. A termék oldószert, egyéb vegyi anyagot nem tartalmaz. A képen a mészoltás házilagos kivitelezése látható. Az oltott mész a levegő széndioxidját megköti.


Ebből készül aztán a falazó habarcs. A kalcium- hidroxidbanvagy más néven oltott mészben – a kalciumion kétszeres töltése miatt – a. AgNOpokolkő, lápisz. A falazásnál használt oltott mész idővel a. A megadott Semmelrock Rivago ár a szürke színű normálkőre vonatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések