2015. július 23., csütörtök

Automata sorompó

Hatékony és megbízható megoldások minden sorompó problémára. A sorompó , amivel először találkozik a vállalkozásához érkező. Magánterületeken egyre gyakrabban merül fel követelményként, hogy a területre (magánút, társasház, lakópark) csak az arra felhatalmazott személyek juthassanak be. Intenzíven terhelhető, elegáns megoldások minden sorompó problémára.


Jelen ipari automata sorompó szett ár, árak nem tartalmaznak minden extra felszereltséget.

Minden esetben a helyszínnek és a megrendelő igényeinek megfelelően képezzük az automata sorompó árakat! Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön, illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását az ország teljes területén ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó, alumínium portálszerkezetek, sorompó , szekcionált garázskapu, kapunyitó automatika, parkoló rendszer, biztonsági rács és beléptető rendszerek, kerti faházak, kerti tárolók. Köszöntjük oldalunkon. Ipari és lakossági célból egyaránt alkalmazzák.


Fizető parkoló rendszer kivitelezése. A láncos sorompó megjelenése sokoldalú és esztétikusabb, mint a hagyományos sorompóé. Automata parkoló rendszer telepítése.


Kezelő személyzetes és teljesen automata parkoló rendszer telepítése.

CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Maximális lezáró szélessége lehet m-től m-ig. Ennek köszönhetően az automata sorompó élettartama intenzív használat esetén is nagy. Az automata sorompó kar kiegyensúlyozó rendszere egyedül álló megoldásokat tartalmaz. Sof biztonsági élek Minden bejárat automatika szerelhető vele, növelve a maximálisra a biztonságot nyitás és zárás közben egyaránt.


Január közepén volt az Intersec biztonságtechnikai kiállítás Dubaiban. A Ditec Entrematic is kiállított a kapunyitó automatika és az automata üvegajtó termék családokkal. Az ország pontján várjuk kedves Vásárlóinkat.


Térjen be hozzánk Ön is. Sorompó vásárlás előtt. Nem érdemes megvásárolni semmilyen sorompót, míg nem beszélt szakemberel.


E nélkül, a megvásárolt sorompók műszaki paraméterei és egyéb tulajdonságai, nagy valószínűséggel nem fognak megfelelni az igénybevételnek, a sorompó kar hosszához, vagy egyéb, a helyszín adta körülményeknek és igénynek. A tompai határ automata sorompóinak cseréjét, sikeresen teljesítettük! Ahogy a bácsalmási határon, úgy itt is a Ditec QIK sorompó család termékeit és a hozzá tartozó kiegészítőket választottuk!


A megbízhatóság terén már bizonyított automatikára és strapabíró fémházas kialakításra alapozva. Az ipari automata sorompó jelentősége az ipari automata kapuhoz hasonlóan mindig koordinációt, be és kiléptetést szolgál. Száraz kontakttal és saját beépített távirányítójával vezérelhető.

Kattints a térképre a Hozzád legközelebb eső SOMMER Márkakereskedéshez! Parkolók, raktárbázisok, cégek és telephelyek bejáratainak lezárására, a forgalom szabályozására a legjobb kaputechnika megoldás a sorompó. Síkmágnes megoldás kifelé nyíló alumínium és műanyag ajtókra. Rádiós távirányítók. A QIK az ideális megoldás az olyan közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárló központok, de alkalmazható lakóközpontok, cégek és parkoló házak bejáratainál is, ahol állandóan igény van a gépkocsi parkoló terület felügyeletére azzal, hogy csak az arra jogosultak használhassák azokat.


Minőségi sorompók teljes körű kivitelezése, karbantartása és szervize. Cégünk termékeinek választékában a sorompó is helyet kap. DITEC sorompó szaküzlet és képviselet.


A mi sikerünk az általunk forgalmazott készülékek mellett, vásárlóink elégedettségéből. A sorompók a gépjármű beléptetés legfontosabb eszközeik, segítségükkel könnyedén, biztonságosan és ellenőrzötten lehet a gépjárművek ki és behajtását biztosítani. Védik a telephelyet az illetéktelen bejárástól és elegáns megjelenést biztosítanak egy vállalkozásnak. Emberi felügyelet nélkül is megbízhatóan és biztonságosan működhetnek.


Járművel semmiféleképpen, de a kiegészítő torlaszokkal még gyalogosan sem lehet kikerülni. Lakossági kaputechnika, ipari kaputechnika. Kaputechnika A - Z-ig.


Garázskapu, ipari kapu, sorompó , kapunyitó. Ezekkel összegezhető az általunk forgalmazott automata sorompó. A sorompón és a változatos kiegészítőelemeken a lágy kontúrok és lekerekített sarkok ellensúlyozzák a szél hatásait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések