2015. július 14., kedd

Drótkerítés olcsón

Termékeink kiváló ár-érték arányú megoldást nyújtanak Tekercses drótkerítés között is, ha a tartósság és a megbízhatóság a fő szempont. A COVID-terjedése miatt, úgy döntöttünk, hogy vásárlóink és kollégáink védelme érdekében határozatlan ideig korlátozzuk megszokott nyitvatartásunkat és szolgáltatásainkat! Díjtalan szállítás az ország egész. Drótfonat és drótkerítés árak és árlista.


Fót, Szada, Vecsés, Ér Budakeszi, Pilisvörösvár) Az árlistában szereplő árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak.

Betonoszlop, drótháló. A strapabírás egyik alapfeltétele a beton alapozás, ami jelentősen megnöveli a költségeket, de egy olcsó , alap nélküli drótkerítés is sokáig bírja. Telepítésük egyszerű, házilag is kivitelezhető. Köszönöm a lehetőséget, tényleg olcsón tudtam megvenni a kerítéstakaró.


Professzionális kerítés építés, betonkerítés, kőkerítés, drótkerítés , fakerítés ! A kerítés építés az a tevékenység, amelyben a legnagyobb tapasztalatra tettünk szert az évek során. Referenciáink közül érdemes megemlíteni a gödöllői TEVA gyáregysége körül általunk épített kerítést, de bizton. Shibaura D23F típusú japán kistraktorokhoz.

A rakodó felszerelésekor kisebb módosításokra szükség lehet. Az ár tartalmazza a képeken látható, felszereléshez szükséges hidraulika vezérlőtömböt, csöveket, konzolokat és rakodó kanalat. Kerítésoszlop több ezer db folyamatosan eladó ! Ugyanitt kerítésdrót, vadháló, és huzal termékek nagyker áron kaphatók. Drótkerítés építését vállaljuk anyaggal, munkadíjjal e. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Több megjelenítése Gyakran ismételt kérdések. Milyen drótfonatokat forgalmazunk? A választékunk nagyon széleskörű, választható drótvastagság, szemméret, magasság, így próbálunk vevőink igényeire figyelmet fordítani. Az alábbi kerítéseket nagyon kreatív emberek készítették, olyanok akik szeretik a különlegességeket. Most pedig nemcsak ők élvezik ezeket a műtárgyakat, hanem a járókelők is.


A legolcsóbb természetesen a drótkerítés , aminek esztétikai hiányosságait a mellé ültetett örökzöld sövénnyel vagy tujákkal tehetjük szebbé. Míg a bontott téglából épült kerítés viszonylag olcsón megvalósítható különösen, ha sikerül kedvező áron bontott téglához jutnunk, és magunk végezzük el az építést. Egyedi igényszerinti fonatokat is gyártunk, 30x30mm lukbőségtől 70x70mm nagyságíg.


Magasság: m-től 0m-íg.

Huzal vastagság 2mm-től 5mm-íg. Házilag is elkészíthető a klasszikus drótkerítés. Sodronyhálóval telkünket gyorsan és olcsón bekeríthetjük, ha az oszlopokat nem betonozott alapba ültetjük, ha­nem tűzi horganyzású, a földbe bever­hető, ón, talajhüvelyeket használunk. A drótkerítés oszlopai készülhetnek fémből, fából, de betonoszlopokat is használhatunk erre a célra.


A fa oszlopok alját égessük meg, vagy kenjük be bitumennel, így tovább ellenáll majd a talajnedvesség káros hatásainak. A fém oszlopokat ágyazzuk betonba, így stabilabban állnak majd. A mögöttünk álló évtizedes szakmai tapasztalattal nézünk elébe az új feladatoknak.


TORLAND A KERÍTÉSÉPÍTŐ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések