2015. július 21., kedd

Salétromos tégla

A víz a talajban jelenlévő sókat feloldja és felszivárog velük a falazat alsó részébe. Ott azután a víz elpárolog, de az ásványi sók salétrom formájában megmaradnak. A folyamatos szivárgás következtében a. A tartósan nedves környezet nemcsak a ház szerkezetét, de a benne élők egészségét is súlyosan veszélyezteti. A salétromosodás az esetek jelentős hányadában az épület alapján indul, és onnan terjed felfelé a falon.


A salétromos fal kialakulásának egyik előjele a dohos szag és a fal alkalmankénti vizesedése.

Ennek az az oka, hogy a talajban lévő hajszálerekből vizet szív fel a határoló fal, ami só kicsapódással és a vakolat. Ezek idővel egyre inkább fokozódó problémákhoz vezetnek,és kialakul a salétromos , vizes, nedves, penészes, párás, dohszagú fal, falazat, az épület statikája pedig veszélyessé válik. E gészségtelen az állandó nagy mennyiségű penészgomba jelenléte, emellett a vizes falakon távozó hőmennyiség a fűtésszámlán is jelentkezik. A sókivirágzás egyébiránt azért jellemző a salétromos falra, mert rendszerint talajból felszívott, nagy sótartalmú víz okozza a nedvesedést, melyek könnyen oldódnak, ezáltal képesek beszivárogni bárhová, száradás után pedig egyszerűen kicsapódnak. Mint a fentiekben említettük, a salétromosodás problémája nemcsak.


Vizesfal, nedvesfal, penészesfal, salétromos falak, épületek roncsolásmentes szigetelése - Vizes, nedves, penészes, salétromos falak, épületek roncsolásmentes szigetelése. Meglévő és felszivárgó víz elleni teljes körű védelem, éves szigetelési garanciával. A vizes falnak száradnia kell ahhoz, hogy hagyományos vakolattal lehessen helyreállítani.

Amennyiben az alap vagy falazat tégla ezt lehet utólagosan szigetelni gyorsan és szakszerüen. Alap nélküli házakat csak aláfalazással, magas költséggel lehet újra szigetelni. A penészesedés nem mindig a szigetelés hiányossága, hanem a levegő magas páratartalma és a hideg fal felület okozhatja.


Vizes, nedves, salétromos , dohszagú, penészes falak AQUAPOL szigetelése, év garanciával, az Ország bármely területén! Tégla építésű sátortetős házról van szó a 60as években épült. Egy kőműves mesterépítette annó. A szuterén részt szeretném felújjítani. Sajnos a falak feláztak,most hogy a vakolatot levertem nagyon meglepődtem hogy mik vannak a tégla közé építő elemként berakva.


Lehet szegény mester úgy hordta haza az. Acéllemezes szigetelés Dr. A bontott tégla sokoldalúan hasznosítható, nagyon jó minőségű és az ára is kedvező. Ennek köszönhető, hogy nagyon sokan érdeklődnek iránta.


Sokak szerint a bontot tégla szebb, mint a frissen a gyárból jött tégla és a látszó felületeket, kerítéseket, járdákat, falakat bontott téglából építik meg. Időigényes a falszigetelés elvégzése? Egy átlagos családi ház vízszigetelését a tapasztalatok alapján 4-nap alatt befejezzük. Create New Account. Kínál Repedezett, salétromos,tégla ,és vályog épületek felújítása: Repedezett épületek felújítása, Utólagos falszigetelést kőművesmunkát.


Az ország egész területén kiválló referenciákkal rendelkezünk, ahol megoldottuk a felszivárgó víz elleni vízszigetelést, pinceszigetelést és a vizes, nedves, salétromos és penészes falak vakolat javítását, amelynek szárazfal lett az eredménye, és nincs többé vízesfal, nedvesfal, penészesfal.

Mit tehetünk a salétromos , sókivirágzott fallal? Ma már nem legyőzhetetlen ellenség! Feltételezem, hogy Ön már kipróbált sok csodaszert, de azok nem működtek, sőt sokszor csak rontottak a helyzeten. Salétrom, sókivirágzás, penész, alga, moha?


Mi olyan fegyvert adunk az Ön kezébe, amivel sikeresen vívhatja meg csatáját a minden baj okozójával, a vízzel szemben. Honlapom megnyitásával nem csak keresi, hanem meg is találta az ideális megoldást, nedves, vizes, penészes vagy salétromos falainak megszüntetésére. Ez fontos tényező, mert ha a salétromos téglára rávakolunk, ráfestünk, azaz újra „vizet” viszünk fel a sótól szennyezett felszínre, a salétrom újra elindul a vakolat, a festék külső felszíne felé, s újra lepergeti a festéket.


Ha el van távolítva a téglákról a salétrom, akkor ezzel kizárható az újabb só-kiválás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések