2015. július 31., péntek

Szárított fenyő fűrészáru

Sűrű szálú asztalos fenyő - fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból. Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt fenyőféléknek. Egy szép ajtó, egy masszív lépcső, de említhetnénk az asztalos ipar szinte bármely termékét, ezerféle módon és stílusban kivitelezve, mind szemetgyönyörködtető dolgok.


Mindezek alapja a jó fa alapanyag. Cégünk egyik fő profilja, szárított fenyő fűrészáru import a Skandináv államokból.

Az általunk forgalmazott. Szárított fenyő fűrészáru. Borovi szárított fenyő fűrészáru kapható szélezett és szélezetlen kivitelben. Asztalosként deszkát, pallót keres?


Bebízonyítom Önnek telephelyemen, hogy a nálam vásárolt faanyag szárított. Szeretne jó minőségű szárított fenyő fűrészárut vásárolni kedvező áron? SZÁRÍTOTT LUCFENYŐ FŰRÉSZÁRU.


Műszárított lucfenyő alapanyagaink készletről.

Fenyő - fűrészáru , Tetőfutár. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű.


Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk. Cégünk éves múltra tekint vissza, fő tevékenységünk a fűrészáru import nagy és kiskereskedelme. Telepünkön minden építkezéssel kapcsolatos faanyag megtalálható (gerendák, padlók, deszkák, tetőlécek), és pluszba számos kiegészítővel.


Své finn és orosz származású, asztalos minőségű, szárított , szélezett fenyő fűrészáru. Készleten tartott standard keresztmetszetek: Min. Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban! Raktárról azonnal vásárolható!


A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni! Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt. Nagykereskedésünk számos szolgáltatása mellett belsőépítészeti megoldásokra kiválóan alkalmas szárított fűrészárú forgalmazásával és gyártásával is foglalkozik!


Fűrészáru kereskedelem és asztalos faanyag, országos kiszállítás.

Egyedi igényeknek megfelelően a faterméket gyaluljuk, csiszoljuk, saját szárító. Junnikkala az egyik legmodernebb felszereltséggel rendelkező fafeldolgozó vállalat a világon. Több mint öt évtizedes múltra tekint vissza, mely időszak tapasztalatokban igen gazdag volt. Igazi családi vállalkozás még a mai napig is. Gyalulva és impregnálva is kapható.


Első osztályú, méretpontos építőfa, fenyőből - jó minőségű tetőanyag a Skandináv Fatelep kínálatában. Fő profilunk fenyő fűrészáru gyártása, értékesítése és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Közvetlenül a gyártótól minőségi fa fűrészáru rendelhető kedvező áron 67.


LAMBÉRIA, HAJÓPADLÓ, FENYŐ FŰRÉSZÁRU. Fa burkoló anyagok nagy választékban. A nyílászárókon kívül készletről vásárolható fenyő lambéria, hajópadló, faházprofil.


Miskolc, Gárdonyi Géza úti fatelepünkön épületfa, fenyő fűrészáru kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések