2015. július 1., szerda

Bató tüzép szolnok

Fóliák Isover VARIO KM Duplex párradíffúziós fólia 60. Hazánk első országos. Homlokzat A LASSELSBERGER-KNAUF cégcsoport a Lasselsberger. Vasalatok - Bathó Kft. Az újHáz-ról - Bathó Kft.


Szolnok címe, telefonszáma és szolgáltatásai.

Tag Archives: szolnok Üdvözöljük a BATHO KFT. Megújult honlapunkon köszöntjük Önöket, ezzel is elősegítve, hogy mindig a legfrissebb akcióinkról, termékeinkről értesüljenek! A honlap folyamatos feltöltés alatt áll, addig is, ha kérdésük van. Az eltelt több mint három évtized alatt sok ezer embert, vállalkozást szolgáltunk ki az építkezések és felújítások során szükséges termékekkel, melyek széles választékban kaphatóak az építőanyag kereskedésünkben.


Mert mi nem csak a sódert nyomjuk! Zsákos vakolatok, habarcsok, szárazbeton, esztrich. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Minden jog fenntartva.

A kialkult helyzet miatt határozatlan ideig a nyitvatartási időnkről,árainkról és szállítási időpontokról kérjük,hogy telefonon eggyeztesenek velünk az Önök és a mi egészségünk megóvása érdekében! Oldalunkon sütiket használunk! Nyitva tartások Bató -HÁZ Üzletház cégtől Széchenyi utca 70. Magyarországon már sok évtizedes hagyomány, hogy az építőanyagokat a hozzánk legközelebbi kereskedőtől vásároljuk meg. Kit ne vitt volna gyerekkorában az édesapja a szomszédos Tűzép telepre, vagy hasonló kereskedőhöz.


Még több információ a tüzép helyek oldalon. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Tekintse meg akciós termékeinket! Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Falazòanyagok, cserepek, térkövek, fűrészáru, vasanyagok, barkácsáru, festékek, hőszigetelés, sòder, homok föl zúzott kő, tüzelőanyagok nagy.


Balassagyarmat, Vörösmarty út 1. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Lukács Hajnalka Építőanyag Webshop-os vásárló, - „Szeretném megköszönni a gyors intézkedést. Ezúton jelezném, hogy másik helyről is kértem árajánlatot, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen kis mennyiségre a nagy szállítási költség miatt nem adnak ajánlatot. Ezzel is segítve a gyorsabb száradást.


A házhozszállítást akár a saját teherautónkkal is el tudjuk végezni. Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára? Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk a koronavírus okozta szükségállapot idején is igyekszik mindenkit a legmagasabb szinten kiszolgálni. Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. A 1mm-es lambériát a belső terekre, a 1 1 millimétereseket előtetők, házak, oromszegélyezések, garázsajtók, és egyéb helyek fedésére használják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések