2015. július 29., szerda

Csillámporos festék

Hogyan tudnék csillogós falfestéket csinálni? Válaszok a kérdésre. A kérdező kommentje: Tényleg, ez is jó ötlet! Apukám azt mondta, hogy van egy autófestő barátja aki körömlakkot tett egyszer a festékbe és úgy csinálta meg a kocsit, és azt mondta nagyon szép lett. Ehető csillámport keresel?


Pazar kínálatunkban könnyen megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt!

Szállítás azonnal, raktárról, az ország egész területén. UV reagens festék , arany vagy ezüst színű festék , vagy egyéb különleges árnyalat. A festmények ára tehát a témától, mérettől, technikától, egyéb extra kívánságoktól és a kerettől függ. Ajánlatnak nem feltétlenül.


Angyal - Csillámporos festés Közeleg a karácsony! Gondolkoztál már, hogy mit szeretnél ajándékba adni? Nemcsak a te faladon mutat majd nagyon szépen, de karácso.


Használd ezt a különleges festéket üvegfestéskor és az alkotásaid még egyediebbek lesznek, mert a festék csillámport tartalmaz!

Négy féle különlegesen csillámló szín közül választhatsz! Iskolatábla festék. Szeretné hogy legyen olyan fal a lakásban ahova a gyerek tud rajzolni. Dekorációs akril spray-k Autós spray-k Zománc festék. Műköröm építés Step by Step videó.


Kocka köröm építés, színes zselés díszítés Kovács Gabótól. Felhasznált anyagok:. Baumit ArtLine Glitter áttetsző csillogó hatású csillámmal telített kültéri és beltéri falfesték, UV és időjárásálló, erősen víztaszító, jó páraáteresztő. A csillámporos szemhéj nem hétköznapi viselet, az tuti!


Buliba viszont a lehető legtökéletesebb választás: tündöklő és ragyogó lesz tőle a tekintete ráadásul egy egyszerű, fekete kis ruhát is képes feldobni. Nagyon mutatós és csinos viselet, ám nem egyszerű elkészíteni, sőt! Szükséged lesz egy alapszínre, színtelen lakkra, csillámos, vékonyecsetű körömlakkra vagy csillámporra és ecsetre. Fesd ki a körmeidet a szokásos módon. Ha lakkal szeretnéd díszíteni, akkor várd meg, amíg a festék megszárad teljesen.


Ezután vidd fel óvatosan a csillámos lakkot, körülbelül a köröm közepéig, hagyd. A Violent Lips ajakminták közül olyan ajakmatricák is elérhetők, melyek csillámporos bevonatuk által csillogóvá varázsolják az aljakat, de nem kenődnek el úgy, mint a rúzsok. Violent Eyes minták között szintén találunk csillámos típusokat.


Ezek a szemmatricák csillogóvá varázsolják a szemhéjat.

Angyal (arany és csillámporos festés) Úgy gondoltuk , hogy ez a kép sokkal inkább megidézi a Karácsony hangulatát, ezért hoztuk el nektek. Mindezek mellett egy elég különleges technikával fogjuk megalkotni a képet, arany festékkel és csillámporral! Csillámporos dísz elkészítése: Vegyük elő az üveggömbjeinket, öntsünk bele Sofix ápolószert (ne sajnáljuk).


Egy kisebb tölcsérrel talán könnyebb lesz megtölteni a folyadékkal. Addig-addig forgassuk a gömböket, amíg az üvegbelseje nem lesz. A mintát a pólóra raktam és kifestettem, majd a festék száradása után zsírpapír felett átvasaltam, így fixálva azt! Mostam, dörzsöltem és semmi baja nem lett! Sablont laptoppal nyomtató nélkül is készíthetsz, egy fehér papírt rakj a monitorra és ceruzával rajzold át!


This video is unavailable. Napfénynél még látványosabb a csillámporos metál festék kinézete: Egy gondolat még a festékek, segédanyagok összeférhetőségéről: elfogyott a szórógittem - amit a festékboltban vettem és úgy adták illeszkedik a választott festékrendszerhez. Praktikerben vettem dupla áron egy másikat, mert gyorsan kellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések