2015. július 31., péntek

Semmelrock senso grande ár

Für alle, die Großzügigkeit lieben und leben. Das großformatige Pflasterprogramm Senso Grande sorgt für eine zeitgemäße und souveräne Inszenierung und ist besonders für große Flächen geeignet. In zwei eleganten Grautönen.


Außergewöhnlich und exklusiv. Semmelrock Picola lap 40x40x8cm.

Kattintson a képre, és nézze meg a 40x40-es térburkoló lapok finom eleganciáját! Vonzza a szemét a látvány? A lerakási mintán is gondolkodott már?


Kérje egyedi ajánlatát a kiválasztott térkőre! A többlépcsős szűrő segítségével pontosan meghatározhatja a kívánt terméket. Minden szűrő kombinálható egymással.


A térkövek felülete a gyártás során lezárásra kerül, és ultraviola besugárzással történő edzésnek vetik alá. Különösen a szívós szennyeződésekkel és behatásokkal szemben nyújt igen tartós és megbízható védelmet.

A nagyméretű Senso Grande lapok letisztult, exkluzív eleganciájára vágyik? A nyersbeton felületű, nagyméretű térkő lapok modern eleganciája nemcsak teraszburkolat, hanem kocsibejáró és járda burkolásakor is azonnal szembetűnik. A Senso Grande nagyméretű térkő program segítségével korszerű felületeket tudunk kialakítani. A klasszikus kockakő.


Három elegáns szürke színben létezik. Rendkívüli és exkluzív. Większe formaty pozwalają na wygodniejsze brukowanie. A térkő formagazdagsága és a felülete természetes hatást teremt.


Az értékes, natúrkő jellegű térburkolat a színárnyalatokkal is variálható. Azok számára ajánlott, akik a nagyvonalúságot szeretik. V našej vzorkovej záhrade uvidíte nápady pre stvárnenie terás, záhradných chodníkov, vchodov do domu a iných miest a ukážeme Vám príklady použitia palisá obrubníkov, ohraničení a schodov. Dunakeszi, Pallag utca 51.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint.


Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással.

A Citytop termékcsalád legújabb tagja modern, izgalmasan tagolt, letisztult formavilágú. Harmonikus ötvözete a nagy méret és a kombi forma előnyeinek. Közép-Kelet Európában.


Termékek hozzáadásához kattints az alattuk található Összehasonlítás gombra. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni.


Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat. Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. Tiszta és egyszerű formák. Határozott kőélek, mint a fűrészelt természetes köveknél. Nemes és nagyvonalú.


Minőségi térkövek használatával olyan térburkolatot alakíthatunk ki, amelyek a jövőben is megfelelnek az elvárásoknak. Porotherm tégla árak. Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva. Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések