2015. július 13., hétfő

Ásványgyapot kőzetgyapot

Miért ásványgyapot ? Mert az ásványgyapot helyett a magastetők (ferde tetők), belső válaszfalak és vázas szerkezetek szigetelését végző szakemberek általában kőzetgyapot termékeket választanak, tűzzel szembeni viselkedésük, mechanikai és akusztikai tulajdonságaik miatt. A kőzetgyapot lemezekre jellemző az. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Tökéletes hőszigetelésre vágyik?

Padlás és tetőtér szigetelésre alkalmas kőzetgyapot és ásványgyapot a Praktiker kínálatából. Ez utóbbi szálas anyagok légáteresztő képessége nagyon jó és legjobb a hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságuk, valamint a tűzállóságuk is megfelelő. Az egyik legszembetűnőbb különbség a kőzetgyapotos és polisztirolos rendszerek között az, hogy a kőzetgyapot lapokat nem lehetséges csiszolni. Az ásványgyapot termékek, így az üveggyapot és a kőzetgyapot is kiváló tulajdonságokkal bírnak.


Az EPS (hungarocell) szigetelőanyaggal szemben kiváló hangszigetelők, ráadásul nem éghető anyagok. Alkalmazásuk a házunk szinte minden részén kivitelezhető. A fűtési költségek leszorításának leghatékonyabb módja a családi ház minél nagyobb mértékű szigetelése.

Kőzetgyapot szigetelés. Elsősorban a fal, a födém, vagy a tető szigetelését jelenti, ezekre utólagosan is lehetősége van. A bazaltkőből készült kőzetgyapot alapú ásványgyapot szigetelés minden kedvező tulajdonságát hordozza az alapanyagnak, kiegészítve a speciális gyártástechnológiának köszönhetően a nyitott rugalmas szálszerkezetből fakadó kiváló páraáteresztő, hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése. A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően a falakon fellépő hőveszteség minimalizálható, másképp szólva a fűtött levegő az épületen belül marad.


A hazai gyakorlatban gyakran nem megfelelően használjuk például az ásványgyapot , üveggyapot, kőzetgyapot szavakat, így mind az ásványgyapot , mind az üveggyapot fogalmak pontos jelentését kevésbé jótékony homály övezheti a döntéshozók fejében. A nem elégséges információk pedig csak rossz döntéseket alapozhatnak meg. Abbe tartozik az üveggyapot, a kőzetgyapot és a salakgyapot. Tehát a kőzetgyapot és az üveggyapot is nevezhető ásványgyapotnak. Az ISOROC ásványgyapot szigetelés a hagyományos építőanyagokból (cserép, beton, hungarocell, stb.) épült szerkezetnél jobban engedi lélegezni az épületet.


Ennek köszönhetően az építmény szerkezeti tulajdonságai a legcsekélyebb módon változnak. Vásárlás: Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag árak, eladó Ásványi és üvegszálas szigetelőanyagok. Akciós Ásványi és üvegszálas szigetelőanyag ár! Nagyon jó kőzetgyapot , üveggyapot, polisztirol szigetelőanyag árak - egyedi projekt és kivitelezői árak! Normál, impregnált , tűzgátló, hanggátló-hangszigetelő gipszkarton lapok és rendszer anyagok, kazettás álmennyezet lapok szintén rendszerben készleten!


Hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas kőzetgyapot tábla.

Merevsége és megfelelő testsűrűsége miatt optimális vízszintes felületek, mint pl. Környezetvédelmi szempontból sem jelent problémát, a kibontott kőzetgyapot nem minősül veszélyes hulladéknak. A speciálisan homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett kőzetgyapot szálainak -a a fára merőleges, és csak -a a fallal párhuzamos. Ez a műszaki megoldás egyrészt.


A ROCKWOOL termékek gyártása során hasonló folyamat játszódik le mint egy vulkánban. A kereskedelmi vállalkozás fő céljai közé tartozik, hogy hazánkban is ismert - a világpiacon már ismert – építőipari terméket bevezessen a magyarországi piacra. Cégünk a finn Paroc kőzetgyapot szigetelőanyagainak magyarországi forgalmazója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések