2015. július 17., péntek

Lépcsőelem

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további böngészésével jóváhagyja a cookie használatát. A lépcső anyagát meghatározza a környezete is, hiszen a beltéri részleteknek teljes összhangban kell lenniük egymással.


A szakemberek általában a természetes megoldások hívei, így gyakran esik a választás a faanyagra. Melegséget sugároz, otthonosan érezhetjük magunkat a térben. A lépcsőtervező programunkkal kiválaszthatja az Önnek megfelelő tartószerkezetű lépcsőt, melyhez számtalan korláttípust és járólap anyagot társíthat, úgy hogy a program azonnal szemlélteti is.

Leier Hungária Kft. Termék választékunk a mindenkori építési igényekhez igazodik. Hagyományos építőelemeink, illetve a födém- és falrendszereink kiegészítéseként előregyártott lépcső elemeinkkel is az építkezők rendelkezésére állunk. Lépcsőelem csere percek alatt – javítás esetén alacsony költségek.


A lépcsőlapok percek alatt ki- és beszerelhetők anélkül, hogy ezzel a lépcső egészének stabilitását veszélyeztetnénk. A kötőelemekkel rögzített konstrukció a lépcsőelemek megrongálódása esetén gyors, és ezzel olcsó javítást tesz lehetővé. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat.


Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése.

Az általunk gyártott lépcsőlapokat három fafajból készítjük fenyő, bükk és tölgy alapanyagból. A borovifenyőből készült lépcsőlapoknak az egyik éle lekerekített, a bükk és tölgy lépcsőlapoknál kérésre kerekítjük, melyet külön jelezni szükséges. Felületük finomra csiszolt, első élük általában lekerekített. A következő oldal a Semmelrock termékeket foglalja össze. A többlépcsős szűrő segítségével pontosan meghatározhatja a kívánt terméket.


Minden szűrő kombinálható egymással. Több termék, vagy nagyobb értékű rendelési szándék esetén kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Ehhez csak az alábbi űrlap hiányzó mezőit kell kitölteni és elküldeni nekünk. Ha szívesen követed a különböző lakberendezési trendeket, minden bizonnyal találkoztál már azzal az esztétikus megjelenést és luxus érzetet keltő megoldással, amit a magasfényű felületek alkalmazása nyújthat, legyen szó az otthon bármely helyiségéről, de leginkább a konyháról, étkezőről, nappaliról vagy éppen a hálószobáról.


Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége? Az építőipar minden esetben standard méretekkel számol, de az esetek nagy részében a lépcsőfokok kialakítása az Iparosgárda aktuális kedvétől függ! Vinyl padló - WPC burkolat -Szalagparketta A design padló szakértő - Az elmúlt néhány évben az tapasztalható, hogy a vinyl padlók reneszánszukat élik!


Szerencsére a gyártók felismerték azt az utat, amivel tökéletesen ki tudják elégíteni a vásárlók igényeit. A fa műanyag kompozit kültéri burkolat (WPC – Wood Plastic Composite) bambusz rostpor, nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és vegyi adalékanyag keveréke, melyet magas hőmérsékleten és nyomáson préselnek. Magas bambusztartalmának köszönhetően ötvözi a fa természetes hatását a modern műanyagok minden előnyös tulajdonságaival. A tisztításon kívül egyéb.


Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz.

A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. A legfontosabb, hogyha a beton lépcsőnél a. Egy apa megunta a régi lépcsőket, amelyek betonból készültek és egy különleges dolgot készített helyette. A legnehezebb dologgal kezdődött a munka, lebontotta a régi lépcsőt. Mikor a szomszédok meglátták, nem értették mit csinál.


Bradstone Blue Lias lépcsőelem. A különböző formátumú burkolólapokhoz illő lépcsőelemek számtalan megoldási kombinációt tesznek lehetővé. Tovább a kollekcióra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések