2015. július 10., péntek

Knauf kőzetgyapot

Olyan cég, márka és család vagyunk, amely gondoskodik ügyfelei igényeiről és azokat helyezi előtérbe. Több mint év tapasztalattal a Knauf Insulation a világ egyik leggyorsabban fejlődő és leginkább elismert neve a szigetelésben. Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb élményt kapja weboldalunkon. Knauf vakolható kőzetgyapot termékleírás.


Az FKD N Cés FKD N Cbazalt ásványi szálakból készült, műgyanta kötőanyagú kőzetgyapot termékek. Az FKD N Cegyik oldalán, az FKD N Cmindkét oldalán szilikátfestékből készült bevonatot kap a gyártás során.

A Knauf Insulation ásványgyapot ECOSE. Hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas, kasírozatlan, nem terhelhető kőzetgyapot tábla. Nagyfokú merevsége és kiváló hőszigetelő képessége miatt optimális magastetők és válaszfalak. Kőzetgyapot akció és ásványgyapot akció tetőtér beépítéshez, padlás szigeteléshez házhoz szállítva a legjobb árakon! Tökéletes hőszigetelésre vágyik?


Padlás és tetőtér szigetelésre alkalmas kőzetgyapot és ásványgyapot a Praktiker kínálatából. Rockwool és Knauf kőzetgyapot , Ursa és Knauf üveggyapot, Austrotherm, KingStone, Graymix polisztirolok, rendszerszinten minden mennyiségben! A Lasselsberger- Knauf Kft.

Hőszigetelő rendszerek típusai: 1. Nagyon népszerű termék, mivel műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült. Merevsége és megfelelő testsűrűsége miatt optimális vízszintes felületek, mint pl. A kőzetgyapot a kívánt méretre és formára vágható.


Knauf Classic 0üveggyapot műszaki adatlap Szavatossággal, jótállással kapcsolatos általános információk: A Termékleírás menüpontban található, hogy az adott termék vonatkozásában milyen jogosultság(szavatosság, jótállás) érvényesíthető. Kőzetgyapot vagy üveggyapot szigetelőanyagokkal erős hangszigetelést érhetünk el. Minél nagyobb a baj (zaj) annál erősebb testsűrűségű kőzetgyapotot kell a falba tennünk. Ajánljuk figyelmükbe a Rockwool Airrock termékcsaládot ahol féle testsűrűségből választhatnak.


A hanghullámokat megtöri és jelentős részben el is nyeli. A szigorodó energetikai követelményekkel együtt a homlo. Fej fölötti beépítés esetén ez kellemetlen lehet a kivitelező számára. Az ásványgyapot tábla ezzel szemben nem irritatív, rendkívűl rugalmas, könnyen.


Knauf - Fújható ásványgyapot szigetelés - HOMEINFO HOMEINFO. Unsubscribe from HOMEINFO. Knauf Nobasil PTN lépésálló kőzetgyapot cm. Korlátozott elérhetőség.


Kőzetgyapot hőszigetelést a nagy méret miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés le.

Teljes keresztmetszetében hidrofóbizált (víztaszító), és kiváló páraáteresztő. Megfelelő merevsége és egyéb. A vízpára szinte akadálytalanul áramolhat a kőzetgyapotban.


Ez nemcsak a kőzetgyapottal. Hagyományos technológiával készülő táblás kőzetgyapot. Nagyon erős, alaktartó, nehezen összenyomható, a legmagsabb tűzállósági igényt (Aosztály) is kielégítő hőszigetelés.


Jó akusztikai és hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik. Gyártói kapacitáshiány miatt a készleteink végesek! Rockwool kőzetgyapot , Ursa, Knauf üveggyapot, Austrotherm, Kingstone, polisztirol szigetelőanyag Budapesten Cégünk fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő vakolatok) valamint a szárazépítészeti (gipszkarton és kazettás álmennyezeti) rendszerek forgalmazása. Vakolható és lépésálló valamint általános felhasználásra PAROC ásványgyapot termékek.


Miért ezt válassza? Mert kiváló természetes hőszigetelő anyagok akciós árak-on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések