2015. július 7., kedd

Kútfúrás árak

Browse A Range Of Quality Rak Products Now! Budapesten, és környékén a Duna kavicsteraszára (pl. Csepel, Óbuda egyes részei, Újpest, Dunakeszi, Budakalász egyes részei, stb.) teleptett kutakt egyedi árak alapján – általában olcsóbban- készítjük el.


Kérem érdeklődjön elektronikus levélben (e-mail). Sajnos mi ennyi pénzből nem tudunk Önnek minőségileg, és a szabványnak megfelelő működő. Tájékozódjon a vállalkozásunk által alkalmazott árképzésről illetve a kedvezményekről.


Végleges ajánlatot azonban csak a konkrét talajviszonyok ismeretében tudunk adni.

A jó minőségű munkához nem csak megfelelő szakmai háttér kell, hanem speciális, komoly követelményeknek megfelelő szerszámok, berendezések. Ezen kutak előnye a kis helyigény, a berendezés gyakorlatilag egy kiskapun keresztül behordható, de volt rá példa, hogy házon át vittük a kútfúrás helyére. Előnye továbba a gyorsaság, egy nap alatt kész van a kerti kút, ezáltal kevesebb kárt okoz a kertben a nagy gépekkel szemben. Továbbá a kút ára lényegesen olcsóbb mint a klasszikus fúrt kutaknak. Csövezés, kavicsolás Tisztító szivattyúzás.


Készítsen előzetes árkalkulációt a tervezett kút fúrásáról itt! Részletekért töltse ki és küldje el rövid kútfúrás ajánlatkérési űrlapunkat. Tekintse meg referenciáinkat és szolgáltatásainkat!

Forduljon hozzánk bizalommal és hagyja ránk a munka nehezét! Kútfúrás-árak : 15. Semmibe sem kerül Önnek az árajánlat-kérés! Magyarországon gyártott termékeket használok fel a kútfúrás során, amivel magyar embereknek adok munkát. Lehet pont önnek lesz munkája a vásárlásaim által.


Ft Kemény köves talajban 15. Talajszerkezet keménységétől függően tudjuk pontosítani. Indulás a telephelyről. Acél kútfúró csövek és fúrófejek.


W-os áramfejlesztőről történik a kútfúrás. ZDS csőbúvár szivattyú, ZDS szivattyú szakvizsga. A kút átadásra készen, levonulás. Egy nagyon leegyszerűsített és szinte ingyen elkészíthető kútfúrást írok le Neked.


Forintért vállalja vízkutak készítését, amely árban benne foglaltatik minden a kútfúráshoz felhasznált anyag és munkadíj. Az alap ár egy méter mélységen belüli kút fúrására érvényes, ezen felül. Ha tiszta vizet szeretne, kútfúrás a megoldás!


Ez több tényezőtől is függ, mint például a talaj szerkezete és minősége, a kút mélysége, a terepviszonyok és még jónéhány dolog. A vízkút az egyik - valóban - megtérülő beruházás.

Modern technológiával készített fúrt kút– amennyiben a kút mélysége kisebb mint húsz méter – 99. Amennyiben mélyebb fúrásra kell számítani, méterenként ezer forint a többletköltség. Ha a fúráshoz rendel szivattyút vagy házi vízellátót is, azt nagyker. Garai István geológus mérnök vagyok.


Az évek során tapasztalatot szereztem közműépítések, kutak létesítése, víztelenítés, műtárgyak építése, talajmechanikai fúrások, kutató fúrások, vízkutak stb létesítése, tervezése, kivitelezése terén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések