2015. július 31., péntek

Fém hullámlemez árak

Elérhető trapézlemez árak , első osztályú minőség, nagy színválaszték. Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „lindab lemez- mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem.


Bővebben a trapézlemez kerítésekről.

Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt? Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. Trapézlemez, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl.


Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.

Hogyan készül a famintázatú trapézlemez? Az alapeljárás hasonló a normál trapézlemezek gyártásához. A lemezt feltesszük a hengerre és a gép a kívánt trapézmintára nyomja azt. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Lakossági-, ipari ill.


Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek.


A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. Acél szelemen és minőségi trapézlemez karc-stop bevonattal, korszerű szendvicspanel többféle védőréteggel az Épületburkolatok Kft. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm. Egyes esetekben ettől eltérő méretek is lehetségesek!

A cégcsoport jelenleg kb. Mrd Ft-os éves árbevétellel rendelkezik, és több mint saját alkalmazottat foglalkoztat. Rozsdamentes lemez, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit. Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések