2015. július 9., csütörtök

Intelligens üveg

Az okosüveg egy olyan inteligens üveg , amely kapcsolóval, távirányítóval, vagy akár okostelefonnal is vezérelhető. Biztosítja az átláthatóságot, de elszeparál ha szükséges. Tekintse meg alábbi videónkat, melyben a cégünk által kivitelezett intelligens üveg látható működés közben! A Ceramic Industry online magazinban nem régen megjelent írás szerint kirobbanó fejlődés előtt áll a világon az intelligens üveg piaca. A szakmai körökön kívül ma még talán nem annyira ismert az intelligens üveg – SMAR GLASS – fogalma, annak ellenére, hogy ezen termékek közül már egyre többet mi magunk is használunk.


Hasonlítsa össze az árakat!

A térelválasztás egyik különleges formáját képes megvalósítani az ún. Külső behatás következtében csak bereped az üveg , nem törik szét. A fóliának köszönhetően egyben marad. Kedves felhasználók!


Az NMHH koronavírussal kapcsolatban kiadott közleményével összhangban a Videa. Amit kínálunk, azok a következők: minőségi munkavégzés minőségi anyagokból, gyors átfutási idő, legyen szó akár egyedi zuhanykabinról, kádparavánról, üvegkorlátról, dekorüvegről, üvegajtóról, térelválasztó üvegről, üvegportálról, üveg előtetőről, járható. Angol kutatók néhány éve különleges tulajdonságú, a hősugarakat kizáró, de a fényt beengedő intelligens üveget fejlesztettek ki.


A különleges bevonat Celsius-foknál lép működésbe.

A vanádium-oxid alapú bevonat válogat a beérkező elektromágneses hullámok között: a látható fény tartományába. Ingyenes kiszállítás 4HUF- Ft feletti megrendelés esetén. Az új intelligens üveg speciális területeken van,olyan, mint az áttetsző négyzetek.


Intelligens üveg alkalmazása. Iwitte intelligens üveg áll rendelkezésre irodai, fürdőszobai, orvosi intézmény, kereskedelmi reklám, bevásárlóközpont, áruház, lakóhely, bank, villa, és így tovább. Az elegáns üveg gyártási ideje munkanap lesz a fizetési átvétel után.


Okos fólia átláthatóságát tetszés szerint változtathatjuk opálosról áttetszőre. A Nymcor Fólia szabadon méretezhető és bármilyen formára vágható, így alakos nyílászárók esetében is megoldható az árnyékolás. Az okos személyi mérlegek fő előnye, hogy csatlakozni tudnak az okostelefon alkalmazáshoz, így könnyedén összehasonlíthatóak az aktuális mért értékek és. Mi az a Digifol (Digitális fólia)? A digitális – más néven intelligens – fólia egy célszerűen üveg vagy plexi felültre rögzíthető réteg, amely többfunkciós előnyökkel ruházza fel az alkalmazott térelválasztást.


A hét rétegből álló, szuper vékony, flexibilis fólia rétegei között speciális. A technológia – amelyet eredetileg az autóipar számára fejlesztettek ki – egy két. Szendvics a két lencseüveg között a PDLC filmet, egy új optoelektronikus termék hőmérséklet és. Egyedülálló, interaktív és jövőbe mutató. A mozgásérzékelés már.


Az üvegbe ágyazott apró buborékok és fénytörő.

Különvéleményben lehetséges! Az AUDI feladta a leckét! High Tech Autószalon!


Ezen anyagok segítségéve,l ezen a fajta szenzibilitáson (szenzor reakciók) alapuló kísérleti vonalban magát az anyagot, mint szenzort és mint jelvezetőt is felfoghatjuk. A változó anyag mechanikája hasonló fizikai rezgésekkel. Az intelligens anyagok az installációs technikák felhasznált ‘alapanyagai’nak kiterjesztései. Elfelejtheted a kulcsokat - az okos zárakat intelligens eszközökkel lehet kinyitni Bluetooth-on keresztül.


A piacon kapható a klasszikus lakat és ajtózár Smart Lock változata is. A nyitás-zárás okostelefon vagy táblagép (Android és iOS), valamint az Apple Watch intelligens óra használatával történhet. Cégünk erőssége az egyedi megoldások megálmodásában és kivitelezésében rejlik.


Felhasználva eddigi tapasztalatainkat, szaktudásunkat valamint a rendelkezésre álló innovatív technológiákat és széles termékskálánkat olyan előre mutató egyedi és komplex installációkkal tudunk szolgálni, amelyek szakmai szempontból is újdonságnak és kihívásnak számítanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések