2016. március 17., csütörtök

Bútorlap falburkolat

Faáru, bútorlap , falemez kategóriában 6termék közül választhat a Praktiker webshopban. A bútorlap szélét ghér-be vágott pipaléccel (L alakú léc) körbeszegjük. Emellett lényeges, hogy nem csak asztalos hanem hobbi szinten barkácsoló is.


Falburkoló panel és tábla. Bútorlap felépítése. Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással.

Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


A Bohács Barkács Bt. Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai. Fedezd fel a konyhai falra szerelhető, méretre szabható fali panel kínálatunkat!


Anyagok és színek széles választékában fekete és átlátszó üveg, réz, rozsdamentes acél és még sok más anyagú fali panelt találsz, amelyekkel újabb hangsúlyt adhatsz konyhád stílusának. Termékeink igény szerint méretre vághatók.

Minden jog fenntartva. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztató nkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Tegye otthonossá lakását a Praktikerrel! Beltéri falburkolat kínálatunk minden igényt kielégítő változatosságot biztosít.


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Itt , Budapest XVIII. A hidegburkolaton túl számos más lehetőség áll rendelkezésünkre. Nagyon jól mutat, ha a konyhapulttal megegyező bútorlap kerül a falra,de választhatjuk az IKEA méretre vágott falburkolóit is.


Tervezésben, anyagokkal kapcsolatos tanácsadásban örömmel segítünk! Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Parafa padlóburkolatok és szegélyek HydroCork 1 vízálló parafa padlóburkolatok Parafa hang-és hőszigetelő anyagok, gumírozott. A Perfetti termékrendszer kiegészítőjeként új megoldást kínálunk a felhasználóknak. A mindössze három típusból (saroklécből, peremlécből, illetve sorolólécből) álló, 2xcm-es bükkfa elemekből építkező szerelőrendszer lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt készüljenek filigrán, keretvázas szerkezetű bútorok és egyéb belsőépítészeti elemek.


A csempe régi és jól bevált burkolat, de egyre többen keresnek valami újat, szokatlant, vagy például olcsóbbat, amikor a vizes helyiségek borításáról van szó. Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. A lakásunkban - bármekkora legyen is az - a statisztikák szerint a konyhában töltjük a legtöbb időt, ezért a funkcionalitáson és hatékonyságon túl az esztétikusság is igen fontos szerepet játszik. A konyhabútor sokszor a lakás legfőbb látványeleme, a konyha egyik leghangsúlyosabb design eleme pedig a munkafelületek és a konyhapultok burkolata.


Több rétegű, műgyantával impregnált műszaki-, és egyik v. Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is!

Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések