2016. március 3., csütörtök

Tűzálló hőszigetelő lapok

A termékek azbesztet nem tartalmaznak, kerámiaszálból készülnek. Legújabb termékünk a legszigorúbb egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő, kalcium-magnézium-szilikát szálból készült hőszigetelő lapok és paplanok. A hőszigetelő anyag vastagságának kiválasztásánál (ügyeljünk, hogy a hőszigetelő anyag hővezetési tényezője alacsonyabb legyen mint a falazaté) táblázatok nyújtanak segítséget, amelyek mérések alapján elemzik a különféle falazatokon fellépő hő veszteséget és a szigetelés vastagságával elérhető hő.


A szakmai (építési) szabályzatok szerint ezek a hőálló anyagok a kályhaépítésben hátsó szigetelésként felhasználhatóak. A Halltex-nek nincsenek kihelyezett gyártási partnerei, a termékeket kizárólag Finnországban gyártják, a licensz védett. Egy jó alap ugyanolyan fontos egy ház életében, mint egy jól hőszigetelő tető.

Aki maga épít, időben gondoskodhat arról, hogy házának lábazata a megfelelő lábazati hőszigetelésben részesüljön. A talajnedvesség, az eső és víz nyomóereje ellen elengedhetetlen a lábazati polisztirol hőszigetelés (XPS), és teljesen. A Xella Magyarország Kft. Ytong pórusbeton építési rendszer és a Silka mészhomoktégla termékek gyártója, valamint a Multipor ásványi hőszigetelő rendszer magyarországi forgalmazója. Hőszigetelőlap-ragasztó webertherm mineral.


A lapok felragasztása pont-perem módszerrel. Felhasználásra kész, por alakú, cement-műgyanta kötésű, középágyazatú (3-mm) ragasztóhabarcs, webertherm homlokzati hőszigetelő rendszerek ásványgyapotlapjainak ragasztására, üvegszövet beágyazására. Az Isotex természetes alapú prémium minőségű termékei egyszerre szigetelnek hőt és hangot.


Spórolja meg a munkaköltséget és nézze meg hogyan szerelheti fel a paneleket akár saját maga!

A homlokzati hőszigetelés előnyei A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el. A szigetelés további előnye, hogy a külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a °C-ot is elérhetik. A rendszer alapeleme a polisztirol hőszigetelő lap. Az utólagos épület szigetelés történhet különböző homlokzati szigetelőanyagokkal, a legelterjedtebb típus még mindig az expandált polisztirol lapok , ezek közül is az EPS-80-as homlokzati polisztirol, az ára és felhasználási egyszerűsége miatt. Szigetelő anyagok - utólagos épület homlokzati szigeteléshez termékek, típusok, leírások, árak.


Vízálló MDF – MDF lapok – Pannon Falap-Lemez Kft. Az MFP lap megvédi a házat a nedvesség és a penészgombák támadásától, melyek komoly betegségek forrásai. Natúr MDF lapok , hajlítható MDF lemez. Olcsó MDF árak, folyamatos akciók.


Cégünk, a Szigetelesbolt több mint éve meghatározó szereplő, hőszigetelés, illetve szigetelés területén. A kálcium-szilikát alapú tűzvédő lapok megfelelnek a legmagasabb szintű környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági követelményeknek. Ultra könnyű megoldások magas, hőszigetelő alkotóelemmel, mely erős és tartós anyagból készültek. Kiváló a csavartartó kapacitásuk.


A Multipor hőszigetelő rendszer előnyei. Ennek alapja a különleges anyagszerkezete. A millió apró pórusba zárt levegő – mely természeténél fogva kiváló hőszigetelő – biztosítja az építőanyag kiemelkedő hőszigetelő képességét. Jól átgondolt hőszigetelés-i megoldások és tűzálló , biztonságos termékek állnak rendelkezésre minden épületszerkezeti részekre.


Klasszikus szigetelési megoldás mind az új, és régi épületek és. Ház hőszigetelése kőzetgyapottal A homlokzati szigetelés megfelelő kialakításával a fűtés számla átlagosan -al csökkenthető, a befektetésünk ára 3-év alatt meg is térül, ami nem tekinthető hosszú időnek egy ház fennállásában.

A legtöbbet alkalmazott polisztirol szigetelés az EPS 8 melyet homlokzatok hőszigetelésére alkalmazzák. Az EPS hőszigetelésnek létezik garfitos változata, melynek felhasználása ugyancsak homlokzatok szigetelésére történik, de ennek hőszigetelő képessége némileg kedvezőbb, de ára magasabb is. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Gyári körülmények között is készülnek tűzálló síkragasztott lapok , amelyeket tűzálló bútorlap vagy tűzálló MDF lapra oldalon tűzálló HPL ragasztással hoznak létre. Tűzálló HPL lapokkal síkragasztott termékek.


Kőzetgyapot hőszigetelő anyagok: Főként vulkanikus és üledékes kőzetek (pl. bazalt, diabáz, mészkő stb.) keverékének olvadékából előállított üveges szerkezetű szálakból, hőre keményedő, (általában fenol-formaldehid) kötőgyantával előállított termékek. Gondolkodjon rendszerben és rendelje meg egyben, teljes hőszigetelő rendszerét webáruházunkon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések