2016. március 21., hétfő

Horizont penta 7 kamrás

S nyílászárók egy magasabb légkamrás „A” kategóriás profil, egyesítve a legkedvezőbb árral. Horizont PS Penta Plus JELENLEG NEM RENDELHETŐ NYÍLÁSZÁRÓ. Ideális megoldást biztosít a jelenlegi építkezők és befektetők körében, biztosítja továbbá a végtermék magas értékét. Zajvédelem A nyílászárók feladata egyrészt a külső természeti elemektől való védelem, másrészt a zajok távoltartása.


Egyedi, lekerekített forma, az igényesebb ízlést is kielégíti.

Ellenáll a szennyeződéseknek és környezeti hatásoknak, könnyen tisztítható. Egészséges és környezetbarát ólommentes profil. Az ablaktok és a szárny elölnézeti szélessége 119mm.


Az ütköző tömítéssel kombinálva tökéletes védelmet nyújt. Termékismertető A képre kattintva letöltheti és elolvashatja a termék gyártói termékismertetőjét. Nézzék meg a prezentációs videónkat.


A jövőnek létrehozva.

Nyolc kamrás profilrendszer kiegészített hő izolációval. Adja meg a legjobbat a saj. Jellegzetesen elegáns, így jelenlétével öltöztet minden otthont. Bernát Árnyékolástechnikai Bt. Cégünk már több mint éve foglalkozik ajtó, ablak, redőny, szúnyogháló.


Termékkínálatunk rendkívül széles, legyen szó biztonsági ajtóról. Mind a két alaplista használatánál a üvegezés 24mm és mm szélességben történhet. A normál ajtó szárny míg az erősített légkamrás. Nyílászáróink GU német vasalattal. Alkalmazási kézikönyv.


Ablak és erkélyajtó rész. HORIZONT PS penta plus. A GEALAN műanyag ablak különleges, és kamrás profilrendszerével, varázslatos színvilágával szinte minden igény megvalósítható, ami csak műanyag nyílászáró esetében előfordulhat.


KÖMMERLING profilrendszer ÁPRILIS 20. HELYETTE BEVEZETÉSRE KERÜLT AZ ÚJ, MM-ES PROFIL - VÁLTOZATLAN ÁRAKON ! Kérje árajánlatát minőségi ólommentes kamrás cseh profil rendszerből!

A többi kiegészítö számozása a katalógban található. Tartalom (katalógus tartalma) Megnevezés Szekció száma Alap információk a rendszerröl 7. Hőszigetelő üveg (24mm), ill. Erről valami infód van? Kompletní pozáruční servis.


Ha viszont új építésű családi ház, akkor megfontolásra javasolnám a VEKA Alphaline profilból készült, igen jó hőszig. Műanyag ablakok eredeti német profilból, minőségellenőrzött hazai gyártással. A homlokzati nyílászárókkal szemben felállított alapvető három követelménynek (nevezetesen a hővédelem, a zajvédelem és a betörésvédelem), a Hevestherm ablakok maradéktalanul megfelelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések