2016. március 25., péntek

Portas ajtófelújítás vélemények

Házfelújításkor előzetes egyeztetés után kijött egy emberük, aki kiszámolta, hogy a bejárati ajtó felújítása 300e Ft-ból jönne ki. Portas ajtófelújítás vélemények. Nálunk szép munkát végeztek az ajtó felújítás során. Vélemények (képek a leírásban)?


Ilyen volt, ilyen lett képek vannak itt.

Valaki ismeri a módszert, tényleg ilyen szép lesz? Mire is gondolok:vannak cégek akik hirdetik,hogy a régi ajtókat felújítják. Lépcsők Ha az Ön alaposan kitaposott vagy elhasználódott és korszerűtlenné vált lépcsője már nem biztonságos és ez a család legkisebb vagy legidősebb tagjai számára nem kis veszélyforrás, erre az esetre is van már. Nappalinkba csempét vagy laminált parkettat rakjunk? Arra törekszünk, hogy megtartsuk az Ön ajtajait, illetve annak egészséges, jó alapanyagból készült szilárd magját és az Ön igényei alapján egy könnyen ápolható, új felülettel lássuk el.


Mindezt előre meghatározott, garantált, fix áron – előre egyeztetett, Önnek megfelelő időpontban – tökéletes minőségben, garanciával. Milyen és mennyibe kerül egy ajtó felújítása Pretty-féle ajtófelújítással? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.

További információk a portas. A képek önmagukért beszélnek. Felújítás előtt: Felújítás után: Ha nem szeretne többé bontást a lakásában? Ha már minden kész, lakás felújítva, de mi legyen a beltéri ajtókkal? Ha végleges megoldásra vágyik?


PORTAS beltéri ajtó felújítás. Az ajtókat elszállítják, és szakműhelyben a teljes felületüket a színfáig teljesen síkba és derékszögűre csiszolják – speciális, erre célra készült gépekkel. Beltéri ajtófelújítás , bejárati ajtófelújítás , konyha, előtető, bontás nélküli felújítása, szerelése. Tervező kollégáink az Önnel egyeztetett időpontban gyártás előtt mindig kimennek a szerelés helyszínére és méreteket vesznek az ajtókialakítás helyszínéről, hiszen így tudjuk garantálni, hogy az elkészült ajtók valóban a megfelelő méretben lesznek legyártva.


Szeretnék új ajtókat venni otthonra és a véleményetek érdekel, mert nem vagyok annyira jártas ilyen dolgokban. A pénz szükén a harmonikaajtón gondolkozom, mert találtam párat jó áron. A régi megtartásával újat alkotunk! Régi nyílászárók felújítása, régi bútorok felújítása, új nyílászárók gyártása!


Több mint tíz éves fennállása alatt saját képzési technikákat. Bontás nélküli ajtófelújítás ! Nemzetközi szintű Német technológiával zajló munkavégzés.

Rendszeres szakmai továbbképzésen felkészített szakemberekkel. Ajtófelújítás Nyílászáró felújítás, bontás nélkül, akár nap alatt! Nincs szükség helyreállító munkálatokra: villanyszerelés, festés, kőműves. Hirdessen gyorsan percek alatt. Apróhirdetés feladás egyszerűen, percek alatt több apróhirdetési oldalon is.


Ajtó-Ablak Felújítás - Dunakanyar. A hatékony hirdetés. Szentendre, Csabagyöngye u. Partner Mester Kft. Az űrlap az Ichtusz Kft számára lesz továbbítva.


Amennyiben másik terület illetékes az Ön ügyében, akkor az adott cég e-mail címére sziveskedjen írni, illetve használhatja a telefont és faxot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések