2016. március 9., szerda

Impregnált deszka

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. A nyomás alatt impregnált lécet egy erre kifejlesztett kamrában (autokláv) végzik aminek az időtartalma és az impregnált anyag mennyisége is szabályozva van. Ez egy zárt egység ami semmilyen emberi beavatkozást nem igényel.


A nyomás alatti impregnált léc szerkezetébe mélyen beszívódik, tehát nem csak felületi bevonatot. Egy jó megoldás, ha hosszú távra szeretne faanyagot kültérre! Osztrák importból származó, magas minőségű telített faanygokkal várjuk Önt.

Vásároljon közvetlenűl az importőrtől. Gyalult, fózolt, magas nyomáson telített impregnált északi borovi fenyő oszlop játszóterek, pergolák, kerítések, kerti építmények építésére. Nem szárított faanyag, erre mindenképpen tekintettel kell lenni a felhasználáskor, megmunkáláskor. Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség. Műszárított és gyalult deszka.


Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Faléc és gerenda, mint alapanyag. A fa az egyik legjobb alapanyagnak tekinthető, ha bútorokról, a ház alapjairól, használati eszközökről, padlózatról vagy éppen gyermekjátékról van szó.

Léc, palló, gerenda (fűrészelt) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú. Ezzel a Németországból importált teraszburkolattal biztosan elégedett lesz, hisz Európa szerte az egyik legrégebbi és legtartósabb épületfa, erős szerkezetű, mert lassan nő, így sokáig tartós marad. Lucfenyő deszka 5x15x500cm, Lucfenyő deszka , Szlovák importból származó, építőipari I. Választható szolgáltatások!


Január-február hónapokban impregnálási szolgáltatásunk korlátozottan elérhető! Impregnált lucfenyő deszka , Bochemit QB (Rovar,Gomba,Penész), Tetőfutár. A faanyag felhasználása az építőiparban. Deszka , nútolt, impregnált borovi fenyőfából.


A fa, mint építőanyag talán az egyik legrégebbinek számít – amin egyáltalán nem is kell csodálkoznunk, hiszen nem létezik ettől természetesebb, strapabíróbb anyag, és mivel szinte bárhol a világon megtalálható. A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és árak tájékoztató jellegűek. Kollégáink több évtizedes faipari munka-tapasztalattal rendelkeznek. Sok pénzt, időt és energiát spórolhat meg, ha kikéri véleményüket, tanácsukat a termékeinkkel és felhasználásukkal kapcsolatban.


OSB lapok, táblásított lapok, hajópadló, lambéria, íves faházborító és még sok minden más. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Borovi deszka kapható 0-és 2. Rendelhető vegyes méretekben.

Ez a mogyorófa deszka -kerítéskapu rusztikus hangulatot kölcsönöz kertje vagy verandája bejáratának. Ez az időtálló kerítéskapu strapabíró és környezetbarát, impregnált mogyorófából készült. Ez a dupla, mogyorófa deszka -kerítéskapu rusztikus hangulatot kölcsönöz kertje vagy verandája bejáratának. A fa olyan alapanyag, amely a maga nemében egyedülálló formavilágot, színvilágot és kivitelezési lehetőségeket hoz életünkbe.


Kiváló fizikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések