2016. március 3., csütörtök

Esésvédő gumilap

Játszótéri gumilap termékeinket pl. A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és árak tájékoztató jellegűek. Gumilap kültéren és beltérben. Vékony, nagy tömörségű gumilap , ami kiváló rezgés és hangelnyelő tulajdonsága miatt rezgéscsillapító gumilap néven is ismert.


Lerakásához szilárd felület (beton, vagy már meglévő burkolat) szükséges. A szilárd felületre puliuretán ragasztó segítségével rögzíthető. H-P-ig, 7-óra között továbbra is nyitva tart!


Rugalmas és puha, a gyerekek imádják, ráadásul eső után azonnal használható! Nemcsak komfortos, de egészségesebbé is teszi a mozgást! Ez a gumilap , amelyet játszótereken, futópályákon éppúgy elhelyezhetünk, mint az otthonunkban a mosógép vagy szárítógép alá. A konditermek is beszerezték már, mert ez a. Termékeinket, a Rubbric játszótéri eséscsillapító gumilapokat, sportpálya burkoló gumilapokat, kerti gumilapokat, istálló padlókat, valamint a Rubbric gumiszegélyeket és indító profilokat környezetkímélő, recycling technológiával gyártjuk hazai, újrahasznosított autógumi őrleményből hőpréseléses technológiával. A legújabb technológia alkalmazásával, valamint környezetbarát anyagok felhasználásával előállított gumilap , mely elengedhetetlen kellék a szabadidejüket sportolással eltölteni kívánó játékkedvelők számára.


A termék minőségi anyagból készült, így hosszú élettartamú. Fő tevékenységünk az EU szabványoknak megfelelő esésvédő , ütéscsillapító játszótéri gumilap és gumiburkolat, gumitégla, és gumiőrleményből készült kiegészítő termékek gyártása és forgalmazása. A legkedvezőbb ár-érték arányú a homokkal, gyöngykaviccsal és mulccsal szemben, mivel a Rubbric gumilap alig igényel karbantartást, igen kopásálló még a kritikus helyeken, pl.


Vitathatatlan előnye az öntött gumiburkolattal szemben, hogy könnyen újra cserélhető, pótolható az esetleg sérült gumilap. A legelterjedtebb alapszínek a feketén túl a vörös és zöl de igény esetén lehetőség van egyedi árazás alapján barna, kék, sárga és szürke színekben is rendelni. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Minden szülő akkor lehet nyugodt, ha tudja, hogy biztonságos talaj van gyermeke alatt az önfeledt játék során is. A ReFlex gumilapok.


Környezetkímélő, kiváló minőségű, esztétikus gumitéglák, eséscsillapító burkolatok, sport burkolatok. A 50xcm-es ReFlex gumilap alkalmas játszóterekhez és sportpályákhoz is. Az esésvédő (ütéscsillapító) gumilapok funkciója, hogy megfelelő biztonságot nyújtson önfeledten játszó gyermekének, megvédve őt a nagyobb balesetektől. A gumiburkolatok legelterjedtebb felhasználási módja a járdák és teraszok burkolása, de előszeretettel alkalmazzák játszóterek esésvédelmének céljából.


A puzzle gumilap betonozott felületre, vagy a hagyományos módon, tömörített kőzúzalékra helyezhető. Nem kell bajlódni a gumiburkolat lezárásával sem, hiszen a puzzle gumilap mellé szegély és sarokelem is kapható. A gumilapok elmozdulása ellen 4-db, egyenként mm átmérőjű furattal látjuk el a terméket, összekapcsolásuk pedig soreltolással és a hozzá tartozó műanyag összekötő csapokkal történik, melyek külön rendelhetők. Műfüvet sportpályára, otthonra, irodába, játszótérre, erkélyre, dekorálásra? Nálunk megtalálja a legtartósabb, legszebb műfüveket, garanciával!


Engedély nélkül a kert végében gyártott olcsó játszótéri gumilapok. TÜV bevizsgálással és a megfelelő ütéscsillapító hatással kell rendelkezni. Az egyszerű ajánlatkérő íven szabadon leírhatja, hogy milyen gumiburkolat az amit szeretne. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Az esésvédő gumiburkolat kialakításához szükséges játszótéri gumilap megrendeléséhez kérje ajánlatunkat! Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Homok, fa háncs őrlemény, gyöngykavics, sokféle védőréteg létezik, de a legjobb biztonságot a gumiszőnyeg adja.


A gumiszőnyeg esetében rendelkezünk konkrét, méréseken alapuló adatokkal is rendelkezünk, a bizonyos vastagságú. Fő profilunk az ütéscsillapító gumiburkolatok gyártása és forgalmazása, amelyek elsősorban játszótereken. A gumilapok rövidebb méretekben, folyóméterben is kaphatók.


Esésvédő gumilap gyártása,. Hasonló tulajdonságokkal mint az előző, de a benne található. Többféle olcsó, használt gumilap eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések