2016. március 11., péntek

Rétegelt lemez csúszásmentes

Többféle méretben, vastagságban, kültérre-beltérre egyaránt, akár erősen nedves helyen is használható. Alkalmas teherautó platónak, színpadnak. Csúszásmentes rétegelt lemez készletről azonnal.


Készletes vastagságok: mm, mm mm, mm. Rendelésre: mm, mm, mm, mm, mm.

Ha minőségről van szó, a Fenyőker Fatelep nem ismer ellentmondást. Legújabb termékcsaládunk, a csúszásmentesített, nyír rétegelt lemezek is a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg. Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal, OSBfutár. Egyik oldalán csúszásmentesített (érdesített) kialakítású, a másik oldala sima.


Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat. Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden.

Anzahl der Artikel pro Seite. Több fafajból is készíthetőek, mind. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.


Univerzálisan alkalmazható rétegelt lemez panel. A luc rétegelt lemez egy jó minőségű, könnyű, többcélú lap- lemez termék. I deális panel a szerkezeti felhasználásokhoz és a teherhordó alkalmazásokhoz, mint a tetőfedés, padlóburkolat, falburkolatok, csomagolás és asztalosipar. Ezek a különböző rétegelt lemezek lehetnek vízálló ragasztásúak, kültéri, ill.


A szimmetrikusan elhelyezett rétegek fafaja és vastagsága azonos. Ezzel az elrendezéssel a természetes fa anyagok. A rétegek rostiránya az előzőre mindig merőleges. A PERI csúszásmentes rétegelt lemez autóipari felhasználására lett tervezve, mint például járműfelépítmények padló burkolata és homlokfala, utánfutók padló lemeze és egyéb speciális alkalmazások. Települések használt rétegelt lemez kínálata.


Szeghalom (19) Szeged (4) Esztergom (2) Tatabánya (1) Monor (1) Szolnok (1) Ezek is vannak használtan. Minőségi rétegelt lemez több méretben. Víz-és főzésálló nyír rétegelt lemez 1. Orosz nyír rétegelt lemez 1.

Az építkezések és a bútorkészítés során ma már sok esetben kerül elő a rétegelt lemez , mint alapanyag, és a különféle, már több feldolgozási folyamaton átesett fafajták. Ezeknek az anyagoknak van sok előnyös tulajdonságuk, és ma már akkora választék van belőlük, hogy mindenki. A Pannon Falap– Lemez Kft által forgalmazott rétegelt lemezek hámozott furnérokból, keresztirányú furnérterítéssel készült falapok. Bükk rétegelt lemez. Rétegelt lemezek és csúszásmentes plató anyagok különböző vastagságban.


Raktárról azonnal elvihető. Sok területen, magán és ipari felhasználásra is alkalmas. Ennek oka értelemszerűen a termék sokoldalúságában rejlik: kiváló mechanikai tulajdonságok (magas hajlítószilárdság és rugalmassági modulusz stb.), esztétikus és. Egyedi gyártású perforált lemezek.


Mezőgazdasági rostalemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések