2016. március 10., csütörtök

Tűzálló fólia

A Solflex tűzgátló fólia késlelteti a lángok terjedését. A fóliát az alumíniummal bevont felületével kell a hő felé helyezni. Az alumíniumréteg visszaveri a hősugarakat, ezáltal védi a bútort vagy egyéb tárgyat a felmelegedéstől, valamint késlelteti a lángok terjedését. A tűzgátló anyag önkioltó tulajdonsága.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.

Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A fürdőszobai és konyhai tapétákra is jellemző a specifikus design és az egyedi anyagfeldolgozás. Többnyire vinylből készülnek, ami sokkal ellenállóbb és könnyebben tisztítható.


Nagykereskedelmi tűzálló fényvisszaverő EPE hab alumínium fólia tetőfedő szigetelés itt a starnewmaterial. Mint az egyik vezető hab fólia szigetelés-gyártók és a kínai a gyári felajánlja versenyképes ár és szolgáltatás. Ez a hőszigetelő, hővisszaverő fólia a napsugarak -át visszaverve biztosítja a tető megfelelő hőszigetelését bármilyen évszakban.


Páraáteresztő képességének hála a pára távozik a tetőtérből, kívülről viszont vízlepergető az anyag, így szigetelőanyaga nem szenved majd károkat az időjárás viszontagságai. Beltéri hő-fényvédő ablakfólia árak.

Kültéri hő-fényvédő ablakfólia árak. Belülről 15cm üveggyapot tábla, hő és hangszigetelés, párazáró fólia , gipszkarton váz (4×5), 15mm tűzálló gipszkarton borítás. Belső válaszfalak: 5×10-es padló vázszerkezet, szintező lécezés (4×5), kétoldalról tűzálló gipszkarton borítás, közte 10cm üveggyapot tábla szigetelés. Relaxing Harp Music #127925; Peaceful Birds Sounds, Stress Relief Music (Forest Light) - Duration: 3:01:22.


A lamináló fólia maximális védelmet nyújt papír alapú értékeink számára. A fólia hosszúságot az egyedi szabásnak köszönhetően nálunk az Ügyfél adhatja meg! Kiszolgálás készletről! További bővebb terméklistánkat, árainkat megtalálja honlapunkon!


Rendelésekor azonnali értesítést kap e-mailben: visszaigazoljuk, hogy megkaptuk rendelését. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. ABLAKFÓLIA ELTÁVOLÍTÁSA, MIUTÁN MÁR MINDENT KIPRÓBÁLTUNK!


Minimalista stílusban megalkotott kényelmes családi ház 12m²-en. Ez a könnyűszerkezetes ház ideális választás városi környezet esetén is. Dunaújvárosban számos olyan épület van, amelynek hatalmas az üvegfelülete. A nap szinte pillanatok alatt felmelegíti ezeket az épületeket.


Sokszor a hőmérséklet Celsius fok.

Hőálló edények, sütőtálak. A fólia nem csak folyadék, de kiváló tűzálló képességgel is rendelkezik, egészen pontosan 250°-ig tűzálló. Méretét tekintve x 2cm-es fóliáról van szó, amit rettentő egyszerűen vághatsz megfelelő méretre, ezáltal mindenhová tökéletesen beillesztheted. Amennyiben a készített álmennyezet és az abban elhelyezett szigetelőanyag esztétikai és akusztikai célokat szolgál, tehát nem változtattunk az épületszerkezet hőtechnikáján, úgy a fólia beépítése nem szükséges.


Hőszigeteléssel és párazárással kapcsolatos kérdései esetén, javasoljuk, keressen fel szakembert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések