2016. március 21., hétfő

Aluminium hűtőborda

A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az esetleges egyedi kedvezményt, szállítási költség nélkül. Az a hátránya, hogy a festékréteg hőszigetelő, ezért a hűtőborda veszít a hőleadási képességéből. Habár itt főleg sugárzásról van szó. Sokszor elnézem a számítógépekben és egyes erősítőkben található hűtőbordákat: natúr alumínium, kék, arany, és mindenféle színűek a dizájn kedvéért.


A hűtőborda egyfajta hőelvezető eszköz, amely az elektromos készülékek elektronikus alkatrészeit könnyen felmelegíti. Legtöbbjük alumíniumötvözetből, sárgarézből vagy bronzból, lemez alakú, többrétegű és így tovább.

Kínálunk alacsony ár, kiváló minőségű és tartós alumínium és réz hideg kovácsoló hűtőborda. Cégünk sikeres gyártója és szállítója. Sok éve szenteltük magunkat a hőelnyelőknek. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft. A professzionális extrudálási folyamat gyártója Kínában található, beleértve az alumínium extrudálást, az extrudált alumínium hűtőbordát, a standard extrudált hűtőbordakat stb.


Passzív és aktív elektronikai alkatrészek. Retro, vintage rádiók, magnók, hi-fi készülékek és alkatrészeik. Hobbi elektronika alkatrészek.


Olcsó bontott panelok, műszerek.

A hűtőborda alakja (bordázott, U, Y vagy H), valamint típusa, a gyártáshoz használt anyag és a befejező eljárás (eloxált vagy nem) szintén kényelmesen kiválasztható. Sok esetben a termék hőállóságával kapcsolatos információk is rendelkezésre állnak. A kereső használatával, a telepítési módszer is kiválasztható. Információk Szállítás: Kérésre segítünk megszervezni az anyagok adott címre történő szállítását.


A kiszállítás külsős partnereink bevonásával történik. Az alumínium hűtőborda működése két fontos fizikai tulajdonságra támaszkodik: az egyik, hogy az alumínium kiválóan vezeti a hőt, a másik pedig, hogy minél nagyobb egy felület, annál több hő leadására képes ugyanannyi idő alatt. A hőleadási képességet tovább tudják fokozni ötvözéssel, bevonatozással stb.


Kaixin Enterprise Ltd - Kína professzionális hűtőborda , LED világítás, CNC alkatrészek, fém sajtolás, alumínium extrudálás gyártók és beszállítók. Ha minőségi hűtőbordát keres, szíveskedjen ellenőrizni az árat gyárunkkal. Hűtőborda, 44x80x12. Kompakt kivitel nagyon csekély hovezetésiellenállással. Egy vagy mindkét oldalon nagy pontossággal mart rögzítési felületek.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Alu rudak,csövek,zártszelvények. Kiválasztja, megrendeli és már visszük is. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Testreszabott fekete alumínium műszerdoboz, alumínium hő elsüllyed az EXCELSIOR megveszem! Felszerelt szakmai mérnöki csapat, és a fejlett importált felszerelések, biztosíthatom Önöket, a kiváló minőségű, fém termékek. A képektől eltérően nincsenek rajt furatok.

Az SOS electronic a FISCHER ELEKTRONIK, GAMA ALUMINIUM , ASSMANN hivatalos forgalmazója. Biztosítunk, hogy online vásárlás minőségi és tartós alumínium hűtőborda termékek nagy választéka a legversenyképesebb áron. Kell Önt érdekli, lépjen velünk kapcsolatba most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések