2016. március 23., szerda

Kika szönyegek

A kika lakberendezési áruházakban és webáruházban a klasszikus stílusú, keleties hatású, kézi csomózású szőnyegektől kezdve, a modern, géppel készített modelleken át egészen a speciális ágyelőkig, lábtörlőkig és rongyszőnyegekig terjed a skála. Milyen a jó szőnyeg? Egészen más hatást érünk el egy modern, egyszínű szőnyeggel mint egy keleties, kézi csomózásúval, de az sem mindegy, hogy a falakat milyen tapéta vagy poszter borítja. A kika webáruházát böngészve minden ízlésnek megfelelő dekorációt megtalálsz a vázák, tükrök, gyertyák, órák és képkeretek között. Ha nincs meg a tökéletes megoldás, meríts ihletet szezonális dekorációs ötleteinkből!


A szép bútorokat nem érdemes rejtegetne kölcsönözz nekik ragyogást a megfelelő. A nagyméretű, kiváló minőségű szőnyegek puhaságot és a stílust visznek az otthonodba, kedvező IKEA áron. Nagyméretű szőnyegeink sokféle stílusban és színben kaphatók, és találsz nálunk könnyű és súlyosabb, bolyhos változatokat is.


Válassz a síkszövésű és a hosszú szálú szőnyegek széles kínálatából! A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban. Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat.


Nézz körül online vagy az áruházakban! Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban. Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Kiszállítás Vidékre. Vidékre futárszolgálattal küldjük szőnyegeinket.


A futár - óra között szállít. Országos kiszállítás - 2. Ft ( több darab esetén is ). Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! A választék óriási. A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént.


Vidám mintázattal ellátott, strapabíró, könnyen karbantartható, mosható szőnyegek alkotják a Kitchen kollekciót, melyet konyhai használatra ajánlunk. Kiváló választás, ha egy igazán elegáns szőnyeget szeretne. Ha a benti stílust és kényelmet szeretnéd élvezni a szabadban is, nézd meg kültéri szőnyegeink választékát.


Elég tartósak, hogy kint tartsd őket (ellenállnak az esőnek, a napnak, a hónak és a szennyeződéseknek), és mivel mindkét oldaluk mutatós, ha időnként megfordítod őket, hosszabb életűek lesznek. Kézzel csomózott perzsaszőnyegeink is sokféle stílusúak, méretűek és színűek, de mind kedvező, alacsony áron kapható. Böngészd széles választékunkat online, és találj rá a tökéletes textíliára az otthonodba! Perzsaszőnyegeink gyapjúból készülnek, és garantáltan strapabírók és folttaszítók. Szőnyegek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Minőség, Megbizhatóság, Kedvező Ár. MODERN ÉS KLASSZIKUS SZŐNYEGEK OUTLET ÁRON SZONYEGOUTLET. K-TEX - Keleti Textil Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések