2016. március 11., péntek

Ablak utólagos hangszigetelése

Legutóbbi bejegyzések. Készüljünk fel a télre. A rossz nyelvek szerint az idén is lesz tél. Ha ablakaiban nincsen szigetelőanyag, vagy régi a szigetelőanyag, akkor szigeteléssel több tízezer forintot spórolhat, úgy hogy a lakás hangszigetelése és porszigetelése is javul.


Nyílászárók hangszigetelése.

A nyílászárók cseréjekor fontos megbizonyosodni a kiválasztott ablakok és ajtók hangszigetelő képességéről. Utólagos hangszigetelés esetén érdemes az ablaküveget hangszigetelő üvegre cserélni, míg az ajtók utólagos hangszigetelésekor figyelni kell arra, hogy ne csak az ajtó lapját, de. Ablak leszigetelve Ablakszigetelés, ajtószigetelés, utólagos hőszigetelés Budapest és Pest területén! Ahol én lakom, a hosszú ház végén halad a pálya.


B 2méterrel odébb lakok. Magát a villamost nem hallom, de a rezonancia okozta zaj magából az épület szervezetből jön. Azt ezzel a függönnyel nem lehet kivédeni.

Hacsak nem az ablak alatt jár a villamos, és a léghang ami bejön. Erre is érdemes gondolni. Az ablakok utólagos szigetelése során két- vagy háromrétegű hőszigetelt üveget, Heat Mirror vagy öntisztító üveget is választhat.


Az ablakszigetelésben legelterjedtebb a kétrétegű üveg használata, amelyek közül eltérő vastagságokat kínálunk, hogy az utólagos szigetelés alkalmával is megtalálja a megfelelő méretet. Termékeink hangszigetelése. A műanyag ablakok a hangszigetelés alapján hat különböző osztályba sorolhatók.


A legkiválóbb, hatos osztályba tartoznak azok a nyílászárók, amik már több, mint dB-lel csökkentik a külső zajt. Extrém igények esetén légzsilipes ajtók és ablakok vásárlását, vagy ablakok esetében utólagos üveg-elem felhelyezését javasoljuk. Bár az utólagos hangszigetelés a hang természete miatt nagyobb kihívás, mint a hőszigetelés, erre is van megoldás. De melyik a leghatékonyabb módszer? Jó-e valamire a tojástálca, és mire megyünk a lépésálló hungarocellel?


Különösen az erősen frekventált utcáknál érdemes speciális hangszigetelésű nyílászárót alkalmazni. Műanyag nyílászáró ablakok. Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró, ablak , ajtó hátrányait.


Lakáselválasztó falak, belső válaszfalak utólagos hangszigetelése.

A szomszédból átszűrődő zajok szigetelésére nem elég az ajtók és ablakok réseinek eltömítése. Ilyenkor a két lakás közötti határoló falat kell ellátni a zaj átszűrődését megakadályozó utólagos hangszigeteléssel. Miért bizonytalan a műanyag ablak hangszigetelése ? Bár gumit cserélünk és üveget is korszerűsítünk, de műanyag ablakoknál a keret hangszigetelése is kérdéses.


Ez ugyanis függ a kamraszámtól és a minőségtől! Az olcsóbb műanyag ablakoknál szembesülök azzal, hogy a légkamrák száma kevés. Még ha kamrás is, a. Ezeknek az értékeknek a figyelembevételével a külső zajok ellen alig védő ajtók utólagos zajszigetelését már érdemes elvégezni. Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely meghosszabbítja a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon.


Javasoljuk mosogatószer és puha. Megbízható Roto vasalattal ellátott, alapesetben rétegű, de rendelhető rétegű ablak üvegezéssel is. A hangszigetelése példaértékű amely 33dB, ezáltal tökéletesen kizárja a külső zajokat, megteremtve a tökéletes belső nyugalmat.


HANGSZIGETELÉS - minőségi megoldás olcsón, szakszerű utólagos hangszigetelés - A Hang és Tűz Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések