2016. március 30., szerda

Fóliasátor ajtó

Fóliasátor építése. Sokat kutattam a neten, hogy megtudjam hogyan is kell szakszerüen foliasátrat építeni, de szinte mindenhol reklámokba ütköztem nem volt olyan oldal ahol leírták volna az építés lépéseit. A fóliasátor négy sarkát kijelölő vázelemek földbe érési pontjánál helyezzünk le vaskampót, legjobb ha lebetonozzuk hiszen ezek nem mozdulhatnak el. Többféle olcsó, használt fóliasátor ajtó eladó.


Mennyi a fóliasátor ajtó ára használtan? A fóliasátor váza zártszelvényből készült, tűzihorganyzott, ami több éves védelmet nyújt a korrózió ellen.

Termékünk tartósságát és megbízhatóságát garantáljuk. Mindegyik fóliasátorhoz komplett csavarkészletet biztosítunk a szereléshez. A fólia oldalait kb 1-méteres ráhagyással szállítjuk a földbe való beásáshoz, a még stabilabb tartásért.


AJTÓK és AJTÓTARTOZÉKOK, FÓLIAHÁZ ALKATRÉSZEK. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Az UV stabil fólia alatt palántái, növényei védeve lesznek a hidegtől, a szárazságtól, esőtől és széltől.


Praktikus, fóliás melegház robusztus, porszórt mm-es acélvázra erősített UV-álló PE fóliából.

Ringlikkel a talajhoz rögzíthető, az ajtó cipzárral zárható. Taktikai Adásszünet 8views. Montaj Folie Solarii SereTransilvania - Duration: 6:16. Palántanevelő fóliasátor , melegház 18m2.


Megbízható webáruház! Minőségi termékek kedvező áron! Ingyenes kiszállítás az ország egész területén!


Mindenkinek nagy örömöt jelent, ha a szorgos kerti munka után növényei bő termést vagy virágot hoznak. Kertépítés első lépése:. Ez azt jelenti, hogy a növény jól érzi magát, úgymond elégedett a bánásmóddal és a környezetével is. Egy fóliasátor méter mélyre ásva a titka annak, hogy egész évben zöldséget termelhess.


Több gazdálkodó már kipróbálta ezt a módszert és mivel bevált, sokan így termelnek zöldségeket. A fóliasátor egy nagyon egyszerű találmány, amellyel megtermelhető a család számára szükséges zöldség mennyiség, de akár még eladásra való is. A lentebb bemutatandó. A kerti fóliasátor egyszerűbbé teszi a növények védelmét hideg időben is.


Ideális paradicsom, uborka, paprika, padlizsán stb. Optimális körülményeket biztosít a palánták növekedéséhez, védelmet nyújt a túlzott napsugárzás és a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen. Az erős acélvázszerkezettel felszerelt, szélálló fóliasátor kisebb és nagyobb kertben is megállja a helyét.

Ez a praktikus melegház ideális növények neveléséhez. A tartós, rácserősítésű fólia UV álló anyagból készült. A vázszerkezet festett acél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések