2016. március 28., hétfő

Sírkő győr

Vállaljuk sírkövek felállítását gránitból és műkőből egyaránt az Ön igényeknek megfelelően. Régi omladozó síremlékek felújítását,elhasználódott elemek cseréjét akár helyben is. SÍRKŐ GYŐR , AKKOR SÍRKŐPARK.


Továbbá urnás sírokkal és kiegészítőkkel is foglalkozunk. Elsődlegesen gránitból készülő síremlékeket és sírköveket forgalmazunk.

Szalai sírkő Több, mint 1éve. Olcsó sírkövek és síremlékek Győr és Komárom környékén ingyenes kiszállítással és felállítással! Győr -Moson-Sopron megye teljes területén dolgozunk.


Modern kivitelben minőségi gránitból vagy műkőből. Sirköves, sirkő készítő Győr közelében, Abdán. Műkő, márvány, gránit termékek készítése, felújítása!


Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy közösen méltó emléket állíthassunk eltávozott hozzátartozójának!

Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak! Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja! Kőbirodalom urna, szimpla- és dupla sírkövek.


Cégünk egy családi vállalkozás. Csekkold a szakembereink által megadott sírkő árakat! Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra, mert naponta többszázan keresnek itt téged. Jó böngészést kívánok! Kíváncsi egy telefonszám tulajdonosára?


Telefonszám kereséshez adja meg a körzetszámot és a telefonszámot. Sírkövek, síremlékek, kripták, szobrok impregnálására nagyhatású kőimpregnáló szert alkalmazunk. A felület tisztítása után, a két rétegben felhordott anyag megakadályozza az algásodást, mohásodást, szennyeződést, a tél okozta fagykárokat, vízlepergető bevonatot képez. A közel évtized alatt számos fejlesztés, és továbbképzés segíti a modern, naprakész technológiákkal történő gyártási folyamatokat, évről-évre dinamikusan fejlődünk, a régi hagyományos műkőből készült síremlékek mellett a napjainkban népszerű gránit, márvány, mészkő anyagok.


A Gránit Szabó Kft. Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, bur kolat, gr ánit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével.

Sírkő és sírkő kellék webáruház. Térkő tisztítás Győr és vonzáskörzte. Kiegészítő termékeink között megtalálhatók vázák, virágtálak, mécsesek. Kínálunk kiváló minőségű, professzionális szolgáltatást megfizethető áron. Elérhető egy alkalommal, negyedéves, havi és heti szerződések.


Szintén találhat referenciát urnás síremlékekre vonatkozóan, illetve másfeles sírkövek is szerepelnek kínálatunkban. A sírkő galériában feltüntetett képeken kívül természetesen még számos variációban el tudjuk készíteni önnek a kívánt síremléket. Szimpla sírkövek - Kérjük tekintse meg szimpla sírkő kínálatunkat - Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák.


Az ország egész területén vállalunk sírkőállítást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések