2016. március 23., szerda

Eps szigetelő

Polisztirol szigetelés homlokzatra EPS. Más néven dryvit vagy nikecellként is szokták emlegetni. A falak megfelelő homlokzati hőszigetelés biztosítása.


Vasárólja meg most a hőszigetelő rendszer webáruházban. Az új eredmények szerint beigazolódott, hogy alaptalanok voltak az EPS -el szembeni fenttartások, a környezettudatos vásárlók is nyugodtan használhatják ezt a kedvező árú, széleskörűen alkalmazható hőszigetelő anyagot, mivel a korábbi rangsor megfordult, és a polisztirol kiemelkedően környezetbarát anyagnak bizonyult.

Az így elkészült sík felületre lehet a lépéshang szigetelő lemezeket felületfolytonosan elhelyezni. Az AUSTROTHERM lépshang szigetelő lemezek padlófűtés esetén is jól alkalmazhatók. Az EPS hőszigetelő rendszer a következő elemekből áll. EPS polisztirol homlokzati hőszigetelő lemez, kg polisztirol ragasztó, müvegszövet háló.


EPS hőszigetelő rendszer vakolattal. A legkeresettebb homlokzati hőszigetelő a hungarocell. Minek köszönheti az EPS rendszer a népszerűségét?


A Padlap elemek alkalmazása különösen előnyös felújítások esetén.

A födémre terített hőszigetelő anyagok többnyire önmagukban nem alkalmasak arra, hogy azon járjanak vagy nehezebb tárgyakat tároljanak rajta. Az EPS 1polisztirol hőszigetelő lap aránylag olcsó, nem túl kényes és könnyen szállítható, tárolható. Az EPS 1hőszigetelés kivitelezési folyamatok nem igényelnek speciális képzést. EPS 1típusú változatát általában padló vagy padlás hőszigetelésére használják 1-cm-es vastagságban. Az extrudált polisztirol hab hőszigetelőanyagok különleges helyet foglalnak el a szigetelőanyagok nagy családjában.


A nedvességet csak minimális mértékben felvevő, rendkívül szilárd termékek alapanyaga üvegtiszta polisztirol, melyet adalék- és színezőanyagokkal összekeverve megolvasztanak. Szigetelőanyagok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Amennyiben az oldalfalat szeretné leszigetelni, akkor a homlokzat külső oldalára kell felragasztani és dübelezni a szigetelő lapot, természetesen itt is elegendő az EPS lap. Viszont ha a padlót szeretné szigetelni, akkor a megfelelő rétegrend alapján EPS 1lépésálló polisztirol lapot kell alkalmazni. Kérjen rá ajánlatot ! A gyúlékonyságát nem befolyásolja különösen.


Hátránya, hogy nagy melegben a szürke lapok felmelegszenek, így felragasztásuk nehézkesebb lehet, hiszen a meleg felületen a ragasztó gyorsabban köt. Lépésálló szigetelő anyagok leggyakoribb típusa az EPS -1lépésálló polisztirol, úsztatott aljzatbeton, padlófűtés rendszerek és szárazpadló rendszerekben. Nálunk is járt szigetelő szaki, aki felvilágosított, hogy nem a házzal van a gon hanem ahogy élünk benne. Azt tanácsolta ne tegyünk bútort a külső falakhoz, télen ne nagyon teregessünk bent, és jobb ha búcsút intünk a szobanövényeknek is, mert azok is csak feleslegesen növelik a páratartalmat.


Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás.

Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház. A hőszigetelés mint fogalom jelentése: különböző hőmérsékletű tér rendszerint a kültér és az belső tér között fellépő hőátbácsájtás megakadályozása nagy hőellenállással bíró szerkezettel azaz hőszigeteléssel. EPS 1lépésálló hőszigetelő lemez, akciós áron, energetikai tanácsadással, országos kiszállítással. Cégünk kizárólag teljes kiszerelési egységekben szállít, ezért kérjük megrendelését a termékekek adatlapján található kiszereléseknek megfelelően adja le.


Az expandált polisztirol habokat ott célszerű alkalmazni, ahol a hőszigetelés egyúttal teherhordóként, vagy további rétegek aljzataként is funkcionál. Az utólagos épület szigetelés történhet különböző homlokzati szigetelőanyagokkal, a legelterjedtebb típus még mindig az expandált polisztirol lapok, ezek közül is az EPS -80-as homlokzati polisztirol, az ára és felhasználási egyszerűsége miatt. A legjobb megoldás az utólagos szigetelés kivitelezésekor az alaprendszer és a színvakolat felrakását időben. Zártcellás polisztirol, az EPS -nél jobb hőszigetelő képességgel. Ennek oka, hogy a régebbi építésű épületek ezen részein nagyon vastag polisztirol lapot nem lehet elhelyezni a helyhiány miatt.


EPS építési célú hőszigetelés, homlokzati hőszigetelő lemez. EPS azaz expandált polisztirol hőszigetelő lemez épületek külső hőszigetelésére alkalmazható, a termék beépíthetőségét, felhasználhatóságát és alkalmazhatóságát szabályozó, és korlátozó műszaki előírások betartása mellett. Lapostető vagy kis dőlésszögű tető hő-és vízszigetelés technológiája: A legmegbízhatóbb szigetelési forma lapostetők esetében is a szórt poliuretán habszigetelés.


A technológia egyaránt alkalmazható új és régi tetők szigetelésére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések