2015. július 22., szerda

Roto vasalat

Nagyobb szabad tér. Intelligens technológiák ablakokhoz, ajtókhoz, tetőtéri ablakokhoz. Az ablakba beépített Roto NT vasalat működésének animált bemutatása. Roto ablak- és ajtóvasalatok forgalmazása a budapesti Kulcskirály zárszaküzletben. Cégünk a Zár-Pláza Kft.


ROTO ajtózárakat értékesíti raktárról elérhetően, ablak- vagy erkélyajtó vasalat , illetve.

Roto vasalat Roto Frank - évvel megelőzve a korát. A jelenleg népszerű Roto NT és a kifutott Roto Centro 1és 1vasalatok kategóriája. Nyíló, bukó és bukó-nyíló vasalatok alkotóelemei.


Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok-sok épületvasalat. A felhasználó böngészési állapotát rögzíti az oldalbetöltések között. A sütinek lejárati ideje nincs, de a szerver oldalon a tárolt adatokat az utolsó oldalbetöltődéstől számított körülbelül perc után töröljük. A hazai vasalatgyártás több évtizede meghatározó és piacvezető szereplője a Roto.


A Roto gyár munkássága Wilhelm Frank nevéhez kötődik.

A Roto NT vasalatok már alapverzióban is magas biztonsági szintet nyújtanak, azonban a bukó-nyíló konstrukció esetében a szárny alsó peremén már gombafejes rögzítőcsap (mely rögzítés és biztonság egyetlen alkatrészben) található, mely a bukócsapágyba zár, így téve lehetővé egy még magasabb biztonsági szintet. A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról.


Wilhelm Frank akkoriban mutatta be az első bukó-nyíló vasalatát Roto N néven, mellyel egy ablakot nyitni és buktatni is lehetett. PRIMAT ablaktávnyitó rendszer – csak nálunk! DOORSAFE többpontos ajtózárak ROTO cilinderbetétek, hengerzárbetétek és az ezeket kiegészítő kilincsek.


Van a hagyományos, sztenderd négygörgős kivitel, van a két acélcsapot kitoló kivitel. Roto Patio Fold (műanyag, fa és alumínium ablakhoz) Prémium vasalat harmonika teraszajtókhoz. A szárnyak helytakarékosan.


Nyílászáróink egyik nélkülözhetetlen része a vasalat. A piacvezető ROTO napjainkban is a biztonságot és designt képviseli. Már az interneten is böngészheti katalógusainkat: Lapozható, nagyítható, nyomtatható, valamint letölthető verzióban is. Aktuális árainkról kérjük, hogy az ajánlott kereskedőknél érdeklődjenek. SCHÜCO ablak gyártónk a Berg System Kft lesz az első Magyarországon, aki bevezetheti vasalat beszállítónk új termékcsaládját -a ROTO NX rendszerét!


Az oldal fejlesztés alatt. Zárak – Réz, krómozott réz és alumínium kilincsek – Ajtó és ablak gyártáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.

Talán a termék fejlesztőinek és gyártóinak köszönhetően a legmegbízhatóbb márka a piacon bármelyik szerkezetű ajtóba van integrálva. ROTO NT vasalat a biztonság területén is remek szolgálatot tesz. Fekete színű, Roto -Fentro típusú vasalatok.


A Roto -Fentro típusú vasalatok sokak számára ismerősek lehetnek a nyílászárók köréből. A Fentro típuscsalád kimondottan zsalugáterek és spaletták részére kifejlesztett vasalat rendszer, számos olyan lehetőséggel, melyet más vasalat típusok nem nyújtanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések