2015. augusztus 25., kedd

Szellőzőcserép

Bramac szellőzőcserép. Webáruházunkban egész évben akciós cserép árakat talál- Hofstadter Tüzép. Creaton szellőzőcserép. A gerincnél, ferde éleknél, tetőáttörések, tetőablakok alatt és felett, a szellőzőlevegő be- illetve kivezetésére szolgáló biztonságos kiegészítő, úgynevezett pontszellőző.


Alkalmazandó mennyisége külön méretezést igényel, de általában szarufák közötti mezőben 1-darab alkalmazása megfelel. Fém hófogó- és járórácsrendszer sajtolt cseréphez. Kontyolt tető esetén az élgerinc két oldalán is elhelyezendők.


Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. A Terrán különféle tetőcserepet kínál Önnek, számtalan színben és stílusban. Ismerje meg választékunkat oldalainkon! Nézze meg akciós tetőcserép kínálatunkat!


Tetőcserép akció után kutat? Tondach tetőcserép árak, akciók, cserép árlista. STAR tetőcserepek mellett Prémium, Standar Basic, valamint Kerámia termékcsaládjaink valamennyi modellje elérhető, változatos színekben és csillagos kedvezményekkel.


A szellőzőcserép az átszellőztetett tetőszerkezetekben a levegő kivezetésére szolgál. Az új típusú fa és műanyag nyílászárók az előrehaladott technológiának köszönhetően tökéletesen szigetelnek, így beépítésük után Önön múlik a levegő cseréje, nem a tátongó réseken. Szellőzés egyszerűen. A vízszintes gerincen a kúpcserép bele illeszkedik, a cserép hullámai és a kúpcserép között megszűnik a lyuk, a szellőzésnek utat biztosít. Nagy tetőfelület esetén akár két.


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Függőleges gravitációs szellőző elem – szigetelt. Komplett gravitációs függőleges tető szellőző elem SZIGETELT!


Leier tetőcserép akció ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! Több mint csak tető. Biztos védelem a viharok ellen. Kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepe van a magastetőknek a szél és a vihar elleni védelemben.


A kiemelkedő minőségű tetőfedő anyagoknak, az alkalmazástechnológiának és a szakszerű kivitelezésnek köszönhetően a tetők ma már a heves viharoknak is ellen tudnak állni. A temékek oldalainkon szinte mindent egy helyen megtalálsz, ami egy tető fedéséhez szükséges, sőt az egyéb általunk forgalmazott kiegészítőket, homlokzat- és ereszburkolatokat is. Az átszellőztetett tetőszerkezetekben a levegő kivezetésére szolgál.


Alkalmazása ajánlott, hiszen így a fedés alatt a levegő könnyen tud mozogni, és nem veszélyezteti a tetőszerkezet határain a cserepek mozdulatlanságát. Cserép (forma) szellőztető elem cseréptetőkhöz. Nem szigetelt padlások, tetőterek hatékony átszellőztetéséhez- Nyáron csökkenti a hőmérsékletet a padláson, télen a párakivezetést segíti elő. Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


Szellőzőcserép

Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! A tetőfedés ezekkel könnyedén megvalósítható. Bitumenes zsindely, tetőcserép és más tetőfedő anyag óriási szín és forma választékkal megvásárolható. Anyaga: perforált polipropilén betéttel ellátott alumínium szalag, felső oldalán poliészter festék bevonattal, alsó oldalán butilcsíkokkal.


Felhasználási terület: univerzális szellőző gerincalátét elemként a kúpcserép alatti kiszellőzést biztosítja fokozott vízzárás és porhózárás mellett, tető- és élgerincen is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések