2015. augusztus 27., csütörtök

Kézi rongyszőnyeg

Order by 5:15pm and get it tomorrow. FREE delivery on everything Christmas delivery info. Kézi rongyszőnyeg , úgy ahogy te szeretnéd!


Az itt található kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek. Mondd el nekünk és mi elkészítjük kívánságod szerint bármilyen anyagból, színből és méretben, 2m szélességig, és végtelen hosszúságút!

Nem látod amit szeretnél? KÉZI SZÖVÉSŰ SZŐNYEGEK KÉSZÍTÉSE ÉS FORGALMAZÁSA. Több mint éve foglalkozunk kézi szövésű szőnyegek előállításával és forgalmazásával. Termékeink egyedi kézműves darabok. Bár összefoglaló elnevezésük rongyszőnyeg , attól két alapető dolog különbözteti meg termékeinket.


Egyrészt valamennyi szőnyegünk. Egyedi rongyszőnyegek a hagyományostól a modernig, nagy szín, minta és méret választékkal.

Azonnali szállítás raktárról! Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban. Lehetőségeink szerint, igyekszünk minden rendezvényen, termékpalettánkat az adott évszak színeinek és az aktuális lakberendezési irányzatoknak megfelelően összeállítani, hogy biztosan megtaláld a Neked megfelelő kézi szőttest.


A rongyszőnyeg készítés folyamata képekben. A termékek megvásárolhatók az üzletben és a webáruházban. Zalai Kézműves Kincsek Zalaegerszeg, Széchenyi tér 3-5.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendezvények, rongyszőnyeg , szőnyeg, kézi szövésű rongyszőnyeg.


Rongyszőnyeg képek, rongyszőnyeg , szőnyeg, kézi szövésű rongyszőnyeg. Pamut rongyszőnyegeink pamut és műszál összetételű alapanyagból készülnek. Sűrű szövésűek és egyenletes, puha, sima felületűek.


Bolyhos rongyszőnyegeink nagyon kellemes, puha tapintásúak.

Jó választás lehet hálószobába, nappaliba, de a lakás bármely részét feldobhatjuk, újjávarázsolhatjuk egy jól megválasztott bolyhos szőnyeggel. Szolgáltatások, termékeink, rongyszőnyeg , szőnyeg, kézi szövésű rongyszőnyeg. Tevékenységünk alapját kézi szövésű szőnyegek készítése és forgalmazása jelenti.


A BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt. Budapesti Corvinus Egyetem és az OPTEN Informatikai Kft. Kézzel készített kézműves termékek sokféle anyagból készülnek.


Választani lehet szín és hat fix méretből. Nincs olyan, amilyet szeretnél? A Bisnode online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldások széles palettáját kínálja, mely lehetővé teszi az okos vállalati döntéseket. Bookmark the permalink.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Szőnyegek, Készletkisöprés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések