2015. augusztus 13., csütörtök

Műanyag vagy fa nyílászáró

A fa évszázadok óta alapvető anyaga a nyílászáróknak. Minden fa más mintázatának köszönhetően, egyediséget kölcsönöz az ablakoknak és ajtóknak. Természetes anyagok között lakni sokkal jobban hat általános közérzetünkre a mindennapjainkban.


A sokak által fának gondolt, préselt pozdorjából készült és fa mintázatú műanyag bevonattal ellátott nyílászáró keret. A fa természetes és szép de jóval kezelés igényesebb jobban óvandó alapanyag.

A műanyag igénytelenebb és fehérben elég jó de fa mintázattal fa színekben igazántartós megoldásban kívül csak porszórt hőkezelt famintás aluborítással az igazi, belül lehet fadekor fóliázott is. Ha a fentiek után sikerült is eldönteni, hogy műanyag vagy fa nyílászárókat válasszunk, nagyon fontos mindezen túl néhány további szempontot is mérlegelni a döntéskor. Ha ez nem elég nagy réteg esetén 16mm, réteg esetén minimum 10mm 2x vagy attól több, akkor a műanyag nyílászáró üvege nem lesz megfelelően hőszigetelő. A melegperem használatakor ezt az alumínium távtartót ami amúgy páraelszívó golyócskákkal van megtöltve cserélik ki speciális anyagból készült távtartókra. Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.


Fa nyílászáró vagy műanyag nyílászáró ? Melyiket válasszam? Sok esetben a fa ablak beépítése bizonyul a legjobb választásnak, mivel így megőrizhető az épületek korhű megjelenése.

A „köztudat” úgy tartja, a jó ablak sok kamrás műanyag ablak profilból készül, robusztus nagy tokvastagsággal rendelkezik. Az igazság az, hogy az ész nélküli kamraszám és méret növelés nem feltétlenül javítja a műanyag nyílászáró minőségét, vagy az ablak hőszigetelő képességet, sőt…, ugyanez elmondható a tok vastagságról is. Műanyag nyílászáró A műanyag ablakok, ajtók (Elnézést a fa pártiaktól, hogy ezzel kezdjük!) UV stabil műanyagból készülnek, ami annyit jelent, hogy minden rémhírrel ellentétben, évtizedekig nem fognak megsárgulni, vagy a napsütés hatására elporladni! Ezek a kiváló minőségű fóliák nem csak több színben, de akár fa hatással is megvásárolhatóak, mind két oldalon színes műanyag nyílászáró vagy csak egy oldalon színes kivitelű nyílászáró választásával. A legkedveltebb színek az aranytölgy, a mahagóni és a dió.


Akár fa nyílászáró , akár alumínium vagy műanyag nyílászáró érdekli, netán bútoripari termékekre van szüksége, weboldalukon minden információt megtalál, ami szükséges a választáshoz. Natúr és felületkezelt változatokban. Fa és műanyag bejárati ajtó kínálatunk Kínálunk műanyag bejárati ajtót, kültéri fa bejárati ajtót, társasházi bejárati ajtót és különböző típusú tűzgátló bejárati ajtót. A fa ajtó esetében sokkal egyedibb kialakítások megvalósítására van lehetőség mint a műanyag vagy az alumínium ajtók esetében.


Itt már nem csak az előre legyártott díszbetétek, és gyártástechnológiai megkötések figyelembe vétele mellett kialakított egyedi osztásokkal lehet dolgozni, hanem akár egyéni tervezésű rajz alapján is elkészíthető az ajtó. A fa anyagúak színe függ a fa fajtájától és a lakktól: szinte korlátlan lehetőséget kínálva. Szerkezeti kialakítás: Mindkét anyagból készülő terméknél az alapanyag valamilyen fix méretű rúd. A műanyag profilból nem lehet lefaragni, eltávolítani és így karcsúsítani szükség esetén a szerkezetet, míg a fánál. Manapság nagyon gyakori kérdés hogy a műanyag vagy a fából készült nyílászáró az előnyösebb.


Kiváló minőségű fa és műanyag nyílászárók gyártása és beépítése. Legyen szó fa vagy műanyag ajtóról, ablakról profi csapatunk segít Önnek az elképzelését valóra váltani. Vállajuk családi házak és lakások teljes nyílászáró cseréjét is.

Fa vagy műanyag nyílászáró ! A döntés az Öné, viszont számíthat tanácsadásunkra mely több évtizedes tapasztalatunkon alapszik. Cégünk egyedi méretű és formájú nyílászárók legyártásában is jeleskedik rövid határidővel, kiváló minőségben. Maradjunk a már megszokott fa nyílászáróknál, vagy legyen inkább műanyag nyílászáró ? Sok szempontot kell figyelembe vennünk, hogy ezt a döntést meghozhassuk. Igaz ez az olyan Vas megyei településekre is.


Szabvány és egyedi méretre gyártása. Adatvédelmi tájékoztatás - Minőségi műanyag és fa nyílászárók széles választékban. Precíz beépítés ISO minősítéssel.


Kérjen felmérést, vagy tekintse meg aktuális akcióinkat! Amikor nyílászáró vásárlás előtt állunk, minden bizonnyal felmerül a kérdés bennünk, hogy műanyag , vagy fa nyílászárót vásároljunk. Nem állítjuk, hogy a fa ablakok minden tekintetben jobbak a műanyag társaiknál, de azt kijelenthetjük, hogy amennyiben a természetesség és a környezet tudatosság az elsődleges szempont a fát fogjuk választani. Bontott és építkezésből megmaradt műanyag ablakok 3-4-légkamrás profilokkal. Bejárati és beltéri ajtók és új műanyag nyílászárók forgalmazása.


A mostani helyzetben úgy gondoljuk, mindennél fontosabb ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme. A Hofstadter Nyílászárók mindkét bemutatóterme nyitva tart a kijárási korlátozás idején is, azonban kérünk Benneteket, hogy elsősorban online felületeinken kérjetek ajánlatot, tegyétek fel kérdéseiteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések