2015. augusztus 4., kedd

Austrotherm szárazpadló

Austrotherm GRAFIT. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Energy costs saving thermal insulation from the cellar to the roof. EPS-Polysterene , XPS-Insulation (extruded Polysterene), Facade Profiles and Sanitary Boards.


Már a tervezés során ügyelni kell arra, hogy sehol se tudjon merev kapcsolat kialakulni a burkolat és a szerkezet többi része között. AUSTROTHERM lépéshang-szigetelő lemezei teljesítik. AT-LHogyan kell a szigetelt födémet kialakítani? Just where extreme pressure and moisture stress, particularly high demands on the insulation materials, the extruded polystyrene (Short form XPS, named after extruded polystyrene foam) is the ideal solution for numerous applications.


Termékosztály: EPS Hővez. Az így kialakított hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket és gazdaságosan működtethető épületeket, családi házakat kapunk. Padlásfödém szigetelése utólag üveggyapottal. Az üveggyapot az tekercse és táblás kiszerelésű is lehet.


Náluk még figyelni kell arra, hogy idővel vízszintes helyzetben, 1-cm-t összemehet, veszíthet a vastagságából így célszerű vastagabb szigetelést használni. A padlásteret tárolásra használjuk, azokban időszakosan járás történik. A vevői érdeklődésre adott válaszai szerint. EPS Polisztirol termékek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Régi és új épületeknél egy-aránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére. Ebbe a rétegbe kerülnek a vezetékek Azaz lehet az AT-L alá AT-N-t tenni, és nálam is van 1-vezeték, amit a padlóban kell elvezetnem. Használata a rendelkezésre álló vezérelt árammal vagy speciális. Eljárásunkkal utólagosan is hatékony módon szigetelhetőek a következő födémtípusok: vályog.


Akik tudnak különbséget tenni vályog és tégla falazat között, tudja milyen födémtípusok vannak, mi a pala és mi a zsindely fedés, meg tud. Tedd fel kérdésedet és válaszolj másoknak! Segítsd tudásoddal a közösséget! Nagy testsűrűségű szigetelőanyagok melyek alkalmasak hő és hangszigetelésre egyaránt!


Lépésálló szigetelőanyagok. Nagyobb terhelésnél azonban, és ilyen lehet például a garázs padlója is, már nem elég a 100-as polisztirol lemez, és helyette AT-N150- es. Tárolt változat Steprock HD hőszigeteléssel, szárazpadló rétegrenddel. Az alkalmazandó homlokzati és padló hőszigetelés vastagsága hotechnikai.


Fürdőszobákban, zuhanyzókaban. Ha nem akarsz betont, akkor a szárazpadló a megoldás. Kerámia is kerülhet rá, de ha jól tudom, max 30xcm-es méretű lapok. Ytong Multipor ásványi hőszigetelő lap 1mm 600X500. Gipszes kézi vakolat 6-mm vastagságig, kizárólag beltéri felhasználásra.


Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat, mint durvább gipszes vastagvakolat alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső beton és stabil falazott szerkezeteinek vakolására, beleértve a szokásos páratartalmú helyiségeket, lakóházak konyháit és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések