2015. augusztus 18., kedd

Műanyag falburkolat fürdőszobába

Műanyag lambériák széles szín és textúra választéka. Mivel ez a különleges és praktikus lambéria anyag látványos, szép 1-os csempe hatást eredményez, valamint a burkolat illesztései vízmentes zárást biztosítanak, ezért ajánlott a használata konyhák, fürdőszobák, zuhanyozók falának burkolásához. A műanyag faburkoló számos előnnyel rendelkezik, könnyen és gyorsan összeszerelhető, így akár saját magunk is, szerelő segítsége nélkül felhelyezhetjük az előkészített falainkra. A fából készült faburkolókkal ellentétben könnyedén és egyszerűen tisztítható, ennek köszönhetően hosszú éveken keresztül.


Azok számára, akik tiszta, szép felületre vágynak, bontás nélkül, a koszolás elkerülésével kívánják fürdőszobájuk fal- és mennyezetburkolatát akár saját kezűleg elkészíteni, felújítani, egyszerű, gyors, ugyanakkor esztétikus, látványos megoldásként a műanyag csempe és lambéria használatát javasoljuk. UV stabil műanyag lambéria raktárról, lambéria kezdő- és sarokprofil raktárról, méretre vágva.

Társadalmi felelősségvállalás. Számunkra is fontos a társadalmi felelősségvállalás! Az Álomépítők című műsor megmutatja a nézőknek, hogy ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a lehetőséget és a reményt egy békés, boldog élethez. A vízálló falburkolat könnyen szerelhető, olcsó alternatíva a kerámia csempéhez képest ! Kivitelezése gyors és egyszerű, nem igényel szakembert. Igen tartós és szép megoldást nyújt minden felületen.


Alkalmazásával elkerülhető a fugában terjedő penész és a lepattogzó csempék kellemetlensége. Falburkoló panel és tábla.

Fürdőszobába , konyhába ajánljuk. Melegburkolat, vízálló tulajdonsággal, magas járáskomforttal Öntapadós, ragasztós és klikkes kivitelben Egyszerűen lerakható. Modul vinyl padló Tanácsra van szüksége a megfelelő választá. Fedezd fel a konyhai falra szerelhető, méretre szabható fali panel kínálatunkat! Anyagok és színek széles választékában fekete és átlátszó üveg, réz, rozsdamentes acél és még sok más anyagú fali panelt találsz, amelyekkel újabb hangsúlyt adhatsz konyhád stílusának.


Termékeink igény szerint méretre vághatók. Minden jog fenntartva. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.


Ismerje meg Adatkezelési tájékoztató nkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A falburkolat és a padlóburkolat csatla­kozási vonalát műanyag szegéllyel kell takarni. Alul akkor szükséges U-alakú zárószelvénnyel keretezni a burkolatot, ha az a padló fölött kezdődik.


A záró­elem rögzítése nem rejtett. A burkolat felső élét akkor érdemes U-alakú záró­szelvénnyel keretezni, ha az nem csat. A fából készült falburkolat korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál mind a rusztikus, mind a minimál, modern stíluselemekkel. Ha valami igazán különleges látványelemet vinnénk otthonunkba, párosítsuk a faburkolatot kővel, fémmel vagy üveggel! A fapanelek kézzel hasítottak, melyeknek.


Speciális burkolatok értékesítése.

Ideiglenes utak lemezek közút mélyépítés földmunka. Kompozit kő márvány gránit onyx travertin panel irodaház. A falak és mennyezetek felújítása fáradságos munka és pár évente meg kell ismételni. Eddig legalább is így volt.


Most azonban itt egy új, gyors és tartós megoldás: a Marley által kifejlesztett műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszer. Természetességet és biztonságot sugárzó otthon Sintesi Ivory padlólappal Ha természetes kőhatású burkolatra vágyik, a Sintesi Cortina Ivory az egyik legkiválóbb válsztás, hisz a visszafogottan elegáns, struktúrált felület rendkívül jó ár-érték aránnyal párosul. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége.


Valósítsa meg Praktikusan álmai konyháját és fürdőszobáját! A hagyományos, vékony műanyag felülettel ellátott, tartós színnel mintázott, kis mélységű mintával textúrázott, sokszor damaszthatású darabok, fényes vagy matt felülettel, illetve a még ellenállóbb, habosított felületű (PVC, akril, poliuretán), sokszor erősen kidomborodó mintával készülő változatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések