2015. augusztus 17., hétfő

Álmennyezet fürdőszobába

Nagy fába vágja a fejszéjét, ha fürdőszobája átalakításához kezd hozzá. Fürdőká mosdókagyló, fürdőszobaszekrény vagy szennyes ruha tartó kosár, a háztartási gépek és épületgépészeti berendezések közül pedig egy mosógép, gáz- vagy villanybojler biztos van a fürdőszobában. Telepítése a már meglévő burkolatra vagy az új alapra ragasztással lehetséges, de variálhatósága, könnyű kezelhetősége kreatív szabadságot biztosít, akár álmennyezet létrehozása is egyszerű módon válik megvalósíthatóvá.


Mennyezetburkoló (Styropor) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Minden megoldás drága és ideiglenes, vegyél légáteresztő,víztaszító (kifejezetten fürdőszobába és vizes helyiségekbe ajánlják)festéket és azzal fesd le a plafont.

Két éve festettem, még szupi. Fürdőszobafelújításnál sem kell lemondanod a gipszkarton előnyeiről. Alkalmazhatod a vizes helyiségben, igaz, beépítésekor nagyobb körültekintésre van szükség.


Itt van most: Termékek Álmennyezetek Álmennyezetek, mennyezetburkoló lapok Az álmennyezetek, vagy mennyezetburkoló lapok praktikus eszközök a régi, rossz felületű mennyezetek elfedésére, vagy a nem túl szép gipszkarton álmennyezet eltakarására alacsony áron. A ház szinte kompromisszumoktól mentesen kínál kényelmes és tágas életteret. A megrendelői igény csupán egy laza iránymutatás: világos, átlátható legyen, elegáns, de mérsékelt anyaghasználattal, fényes, ízléses felületekkel, modern, ám a minimálnál kicsit bensőségesebb hatásokkal. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


A fürdőszobába alap esetben szükségünk lesz mennyezeti világításra, ami lehet ha gipszkarton álmennyezet van fent süllyesztett, vagy falon kívüli (falra szerelt), de közkedvelt megoldás a stukkó mögé rejtett LED szalag amivel körbevilágítják a plafont.

Az álmennyezet kialakítását te is megcsinálhato még akkor is, ha nem vagy szakember, csak jól tudsz tervezni, és van egy kis kézügyességed a lapok felhelyezéséhez. De ha komolyabb gipszkartonozási munkát igényel a kivitelezés, jobb, ha szakember segítségét kére nehogy egyszer csak a fejedre pottyanjon az egész szerkezet. Telepítése álmennyezet teszi, hogy elrejti az összes kommunikációhoz, amelyek a szobában( elektromos vezetékek, légcsatornák a kipufogó vagy vízvezetékek). Tekintettel arra, hogy a műanyag mennyezeti nem megy át gőz és nedvesség az elsődleges átfedés állam nem foglalkoztatja. A különféle textúrák és rajzok a műanyag.


Csökkenthetjük a fűtési költségeket, eltakarhatjuk a mennyezet hibáit és a vezetékeket, ha gipszkartonból szerelünk fel álmennyezetet. A gipszkartont ilyenkor nem közvetlenül a plafonra ragasztják, hanem gipszkarton profilból vagy fából készült szerkezetre csavarozzák fel a lapokat. A látványos geometriai.


Vásárlás: Álmennyezet árak, eladó Álmennyezetek. Akciós Álmennyezet ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vállalok ingatlanokban falak, ajtók és ablakok kibontását.


Csempe, járólap és parketta továbbá aljzatbeton és járda illetve térkővek felszedését. A lakberendezői szakma összetettségében megtaláltam mindazt ami külön-külön is érdekel és foglalkoztat. Az esztétika, a harmónia keresése, a színek, a bútorok, a fa, a textilek, a fémek, az üveg csillogó felületének szépsége, a világítás hangulatteremtő ereje, és a különleges háztartási és konyhagépek technikai újdonságai, lenyűgöző működése. A falak és mennyezetek felújítása fáradságos munka és pár évente meg kell ismételni. Eddig legalább is így volt.


Most azonban itt egy új, gyors és tartós megoldás: a Marley által kifejlesztett műanyag fal- és mennyezetburkoló panelrendszer.

A műanyag panelek telepítése megvalósítható vakolt felületre való ragasztással, már meglévő burkolatra annak bontása nélküli ragasztással, párnafa keretre erősítve csavar, szög, tűzőgép segítségével, valamint függesztéses kialakítással álmennyezet is létrehozható a műanyag csempe, lambéria használatával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések