2015. augusztus 5., szerda

Drótfonat ár

Drótfonat és drótkerítés árak és árlista. Hegesztett háló ↵ klikk. Táblás panel kerítés ↵ klikk. Egy és Kétszárnyú kapuk.


Egyedi igényszerinti fonatokat is gyártunk, 30x30mm lukbőségtől 70x70mm nagyságíg. Magasság: m-től 0m-íg.

Huzal vastagság 2mm-től 5mm-íg. Drótkerítés, drótfonat , mik az előnyei? Milyen drótfonatokat forgalmazunk?


A választékunk nagyon széleskörű, választható drótvastagság, szemméret, magasság, így próbálunk vevőink igényeire figyelmet fordítani. HORGANYZOTT drótfonat MŰANYAGGAL BEVONT drótfonat. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Cégünk rozsdamentes, horganyzott kerítés drótokat, huzalokat és ezekből készült saját gyártású drótkerítéseket illetve kiegészítő termékeket forgalmaz termelői ár on. Szinte minden kerítés típust forgalmazunk, ami kerítés drótból előállítható, a különböző ponthegesztett hálóktól a drótfonat kerítésekig. P-tech vadháló közvetlen a feltalálójától!


Erős félkemény huzalból készül , minden termékünk. Az esetleges akciókért keresse fel üzletünket. Ezek a felhasznált alapanyagok lehetővé teszik az olyan szövetek gyártását.


Az árlisták bruttó árakat és listaárakat tartalmaznak. Megrendelésre 5-hetes határidővel szállítjuk, mely előleg fizetésével indul. Felszerelését megfelelő műszaki állapotú traktorra telephelyünkön, térítés ellenében vállaljuk. A szükséges alkatrészek és munkadíj költsége 70.


Házhoz szállítását az ár nem tartalmazza, de tudunk segíteni benne. Díjtalan szállítás az ország egész. Csibefonat, drótfonat gyártás.


Cégünk fő profilja a csibefonatok, drótfonatok gyártása, ill. Az ÁrGép egy átfogó ár -összehasonlító szolgáltatás az Interneten kapható csaknem valamennyi termékhez, amely immár közel éve van jelen a magyar online piacon. Speciálisan az üzemi és ipari területen, egyedi oszlopok ( pl. szintkülönbség esetén), nehéz vagy magas 3-m-es cölöpök is szállíthatók.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!

A gyönyörű kert a példája az egész háznak. Mint tudják, egy ingatlan hatását és esztétikáját nemcsak a sűrű fű, jól ápolt virágágyak és egy bájos pavilon befolyásolják. Makó, kerités Makó, betonoszlop Makó, drótfonat Makó, kerítésdrót Makó, kerítés drót Makó, keritésdrót Makó, kerités drót Makó, kerítésoszlop Makó, kerítés oszlop Makó, keritésoszlop Makó, kerités oszlop Makó, szőlőoszlop Makó, szőlő oszlop Makó, drótháló Makó, drót háló Makó, drótkerítés Makó, drót kerítés Makó. Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség.


Műszárított és gyalult deszka. Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések