2015. augusztus 25., kedd

Poliészter hullámlemez

Fényáteresztő poliészter lemezek Időtálló és gazdaságos tetőfedőanyag napfényes terasztetők, előtetők építéséhez vagy felújításához A Polibex fényáteresztő profillemezek poliészter gyantából, hozzáadott üvegszál erősítéssel készülnek. Egyszerre könnyűek, ellenállóak és esztétikusak, ideális megoldást. Aktuális Hullamlemez ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat! Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig.

Akár otthoni, egyszerű barkács szerszámokkal rövid idő alatt. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen.


This feature is not available right now. Please try again later. Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek.

A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. POLIÉSZTER HULLÁMLEMEZ NATÚR 2X5FM és még termék közül választhat a kategóriában. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek. A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó.


Szerelése egyszerű, könnyen vágható és fúrható. Megtalálható sárga, zöld és natúr színekben, ill,5-5-m-ig. Felhasználási terület. Poliészter hullámlemez , kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel remekül ellenáll a környezeti hatásoknak.


Minden alapanyagunk európai gyártásból származik. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm. Adja meg az adatokat és számolja ki kalkulátorunkkal, hogy mennyibe fog kerülni Önnek. Azután hozzáadhatja bevásárlólistájához.


Masterplast oktatófilm az Aquawell bitumenes hullámlemez beépítéséről. Ez a kedvező árú anyag különösen ellenálló az időjárással szemben és jó UV- stabilitással rendelkezik.

A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag. A guttagliss poliészter robusztus, fényáteresztő és rendkívül időtálló. A gutta bitumenes hullámlemezeket kedvező áraik miatt évtizedek óta használják világszerte.


A több millió mlerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a bitumenes hullámlemez tartósságát minden elképzelhető klímafeltétel mellett. A bitumenes zsindelyeket az egész világon több mint 1éve használják tetőfedésre. Poliészter gyantából és üvegszálból készült hullám-, és sík-, lemezek és tekercsek a civil vagy ipari szféra minden fajtájú tetőfedésére, valamint a mezőgazdaság üvegházai, tetői és minden egyéb alkalmazási területei számára.


Drótos üveg előtető, oldalsó elemmel. Az esőtető alján látható rú az árnyékoló függöny felakasztására szolgál. Az Ondura hullámlemez tetőket könnyű karban-tartani. Az évek során elöregedett Ondura tetőnknek új életet adhatunk egy újrafestés által.


Először söpörjük le a piszkot és távolítsuk el a törmeléket a tetőnkrol. Majd akár ecsettel, akár spray-vel felhordhatjuk az Ondura festéket, vagy más első osztályú 1-os acryl. Leírás Vásárolja trapézlemezét a gyártótól!


Garanciával kiváló minőségben! Akár azonnal meg is várhatja amíg méretre gyártjuk trapéz és cserepes lemezét! Nem csak árban jó, de minőségben is kiváló, hosszú élettartalmú,magas ellenálló képességű. Standard színek: átlátszó, sárga, zöld Rendelhető más színben is.


Tevékenységünket Vácon épült 6nm alapterületű üzemünkben folytatjuk. Termékeinket kétféle technológiával, laminálással és vákum injektálással állítjuk elő. Foglalkozunk ezen két technológiával előállítható, a. Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban.


ONDULINE EASYLINE – bitumenes hullámlemez (vörös). Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések