2015. augusztus 21., péntek

Bitumenes szalag

Cégünk múlt héten vásárolt ebből a bitumen szalagból, amit összehasonlítottunk egy korábbi beszerzésünkkel. Megnyerő volt számunkra a kedvezőbb árfekvés, de a minőség is kifogásolhatatlan! Hézagkitöltő szalag tekintetében csakis ajánlani tudjuk, amit hidegaszfalttal együtt vásároltunk. Alkalmazható tetőkön és egyéb épületelemeken szigetelésként és gyorsjavításként nedvesség és huzat ellen, tetőfedő és bádogosmunkáknál, repedések javításánál, bitumenes tetőfedő és más bitumenes szigetelőlemezek javításánál.


Kiválóan alkalmas ereszcsatornák, tető- és falcsatlakozások.

BITUMENES SZIGETELÉS. A Tremco Illbruck kínálatában található építőipari szalagokat forgalmazza. Illbruck kifejlesztette az itechnológiát, amely a nyílászáró beépítés legújabb módja. Ezek a termékek jó minőségű, egyszerű és gyorsan beépíthető tömítőszalagok. Elsődleges felhasználási területük: ablakgyártás, függönyfalak, homlokzatok és.


HAJLATERŐSÍTŐ SZALAG BELSŐ SAROK 2DB. Bitumenes szigetelő lemez Bitumenes kenőanyag Tetőszigetelés kenőanyag Vízszigetelés kenőanyag. Ceresit Den Braven Fabrostone Gutta Kemikál Mapei Márka nélkül MESTER Murexin Protect.

Csővezeték bitumenes butil korrózióvédő szalag A polietilén korróziógátló bitumenes szalag hideg tapadású szalag az olaj, a gáz és a víz alatti vagy felső acélcsövek korrózióvédelmére és a tető, tartály, áthidalások stb. SIKA MultiSeal szürke 10m x 10cm vízszigetelő szalag. A képek illusztrációk a színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek.


FIMIZOL bitumenes kellősítő árak: Bitumenes kellősítő a bitumenes lemezek tapadásának javítására. A Fimizol expressz kellősítőt az aljzat teljes felületére hengerrel, szórással vagy simítással kell felvinni. Az alumínium bitumenes vízszigetelő villogó szalag hideg tapadású szalag , amelyet a tetők, ablakok, az épületek ízületei, a burkolatok, a burkolatok javításához és a csővezeték szerelvények, a térbeli ízületek, a pólók, ellenállás, csőszigetelés.


Az ADESO öntapadó technológia lehetővé teszi a vízhatlan bitumenes burkolat hidegen történő felhelyezését, kizárva ezzel a tűzveszély kockázatát és a tűzre érzékeny hőszigetelő anyagok sérülését, valamint javítva a munkakörnyezetet. Használatával a tetőcsatlakozások, tetőáttörések, dilatációk és repedések csapadékbiztosan lezárhatók ill. Kenhető vízszigetelések akció!


Egy kapaszkodó profillal ellátott öntapadó szalag , amely segít az előírásokban szereplő felületi túllógást biztosítani, hogy a tömörítés után felület zárása optimális legyen. A TOK-Band SK Mark adatlap letöltéséhez kattintson ide! A legújabb és innovatív megoldással kialakított típus. Bitumenes hézagkitöltő anyag amely betonon, falazaton, fán, fémen, bitumenes lemezeken és sok egyéb felületen jól tapad. Bitumenlemezes fedések, csatornák javítására, kéményszegélyek, tetőablakok tömítésére szolgál.


Ekobit öntapadó bitumenes szalag. Az öntapadó tömítő és szigetelő szalagok egyaránt alkalmasak új ipari és lakóépületek létrehozása, illetve felújítási, restaurálási vagy előgyártási munkálatok esetén. A szalagok hangszigetelésre is eredményesen felhasználhatóak az autógyártás, a fémmegmunlálás és a.

Bachl bitumenes tömítőszalag. Különösen javasolt fa-fa kötéseknél is. Extra vékony ragasztószalag , sima, érzékeny, problémás felületekre. Adott esetben bitumenes ragasztó – máz, kétoldalon tapadó bitumenes ragasztószalag használata aján- latos. Az alsó fixpont a drain csövek fölött van.


Aluminium ragasztó szalag. A Mapeband SA tapad a különböző típusú nem nedvszívó aljzatokhoz, mint pl. Kiszerelésük, tárolásuk. A szigetelő anyag tekercseket állítva, lehetőleg fedett helyen. Vízszigetelo szalag perem- és hézagszigetelés céljára nedvességnek kitett burkolatok alatt.


Forró levegővel hegeszthető, rugalmas, vízszigetelő szalag , perem- és hézagszigetelés céljára nedvességnek kitett burkolatok alá. Felhasználási terület peremszigetelések készítésére és nedves üzemű kerámiaburkolatok alatt, mint pl. Szigetelők boltja Kft. Most vettem át a rendelt terméket, és nagyon elégedett vagyok!


Gyors, korrekt ügyintézés, maximális segítőkészség! Külön köszönetemet kérem tolmácsolják a futárnak (Dunaújváros Városházára szállított), hogy ilyen türelmes volt és flottul intézte az ügyemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések