2015. augusztus 24., hétfő

Lombfogó háló

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Védje meg ereszcsatornáit a levelek általi eltömődéstől. Gondoskodjon időben ereszcsatornái védelméről. A lombfogó háló külön előnye, hogy alulról teljesen láthatatlan!


Spórolj meg rengeteg időt, pénzt és energiát az ereszvédővel! Időjárásálló, törésbiztos, egyszerű megoldás az ereszvédő rács!

A háló felhelyezése rendkívül egyszerű, könnyen méretre szabható és összeilleszthető. Bármilyen csatornatípushoz használhatod és éveken keresztül megfelelő védelmet biztosít. A levelek fennakadnak a lombfogó háló tetején, így nem kerülnek a csatornába, amiket aztán a szél a felszínről könnyedén el tud fújni.


ELŐNYÖK: hatékonyan védi az ereszt. Ne várd meg, míg teljesen eltömődik ereszed! LOMBFOGÓ HÁLÓ – HOGY ERESSZEN AZ ERESZ! Belegondoltál, milyen időigényes, piszkos és. Megvédi kerti tavát a lehulló falevelektől.


Madarakat is visszatartja a kerti tó halaitól.

Egyszerűen a kerti tó fölé kell kifeszíteni a hálót. Zöld kivitelben, hogy minél jobban beleolvadjon a kerti tó környezetébe. Az ereszcsatorna védő lombfogó hálóval nem csak a pénzedet spórolhatod meg, hanem az idődet is.


Nem kell többé bajlódnod a piszkos, bent ragadt levelekkel, nem képződik többé akadály. A Marley Poly-net lombfogó rácshálója hosszában felvágva, m-es darabokban kapható. Boltívével fölfelé helyezzük be, és saját feszítőereje rögzíti az ereszcsatornába. Az ereszháló az őszi falevélhullás által okozott ereszcsatorna dugulásokat megakadályozza. A háló db tartófüllel felerősíthető az ereszcsatornára.


Természetesen hetente fel lehet állítani a létrát és ki lehet tisztítani az ereszt az eltömődéstől, azonban a lombfogó háló használatával egyszerűen, olcsón és hosszútávon. A háló tekercsben kapható, könnyen méretre vágható és csak végig kell görgetni az ereszcsatorna tetején. Képzett szakember nem szükséges a háló felszereléséhez.


Ezt bárki meg tudja oldani, aki minimális kézügyességgel rendelkezik. Egy dologra érdemes figyelnünk, a lombfogó hálót síkban, kissé lejtve kell felszerelni. Segítségével megelőzhető a lehulló falevelek általi ereszdugulás.


Az ereszen túlbukó víz végigfolyik a homlokzaton, amit ezzel károsít. Vele kiküszöbölhetők az olyan káros hatások, mint a homlokzat beázása, a rovarok és a kellemetlen szagok, baktériumok megjelenése az ereszben. Az ősz beköszöntével újra problémát okoz az ereszcsatorna tisztítása?


A lehulló levelek eltömítik az ereszt, aminek következtében nem lesz megfelelő a vízelvezetés, ráadásul a szerves anyagok bomlásából származó kellemetlen szagoktól sem tudsz könnyedén megszabadulni.

Praktikus lombfogó háló ereszcsatornára, Hosszú távon megelőzheted a csatorna eldugulását. A szerves anyagok bomlásának kellemetlen szagától örökre megszabadulhatsz. Anélkül marad tiszta az eresz, hogy időnként létrára kelljen másznod letakarítani a lehullt faleveleket. A kerti tóba hullott falevelek olyan káros anyagokat bocsájtanak ki magukból, amelyek. Ereszcsatorna lombfogó háló megoldja a csatorna tisztántartását.


A szállítást a megrendelést követő 1-munkanapra vállaljuk, de igyekszünk minden esetben a rendelést követő 2. Elérhetőség: készleten. Otthon és kert Lombfogó háló ereszcsatornába. A madarakat is visszatartja.


Hasznos infók: Védd meg ereszcsatornáid a levelek általi eltömődéstől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések