2015. augusztus 21., péntek

Gerenda árak pécs

Fa-, fűrészáru gyártása, kis- és nagykereskedelme. Fatelep, fakereskedés és tüzép, ahol az ács és az asztalos is megtalálja a minőségi fa fűrészárut kedvező áron. Fatelepünkön megtalálható építési faanyag típusok: tetőléc, deszka, palló, gerenda és stafni.


Fenyő-fűrészárút kizárólag megrendelésre szállítunk! Tisztelt érdeklődő! Gerenda , szarufa, palló Szlovák import.

Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. Kínálatunkban megtalálható építőipari faanyagok: tetőléc, deszka, palló, gerenda. Palló (lucfenyő fűrészáru cm) A Grand-Ács Tetőcentrum és Készház Kft szlovák származású, I. ME minősítéssel rendelkező, építőipari lucfenyő fűrészárut kínál meglévő és leendő vásárlói részére. Cégünk megkezdete a Tölgy-Bükk darabolt, hasított tűzifa gyártását, és kis-és nagykereskedelmi forgalmazását!


A feltüntetett gerenda árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Beton gerenda ár, akció! Minden esetben szükséges a faanyag árak és a rendelni kívánt méretek egyeztetése.


A fenyő fűrészáru megrendeléseket 1-héten belül tudjuk teljesíteni, hiszen a faanyagokat még kezelni kell gomba és rovarkár elleni védelemmel, illetve egyes faanyagokat szárítani és gyalulni szükséges.

Folyamatos rönkkészlet mellett, vállalunk, széles méretválasztékban Luc, Borovi, és rendelés esetén Vörösfenyő szélezett fűrészáru, rövid határidős gyártását. Az árak bruttó árak , a áfát tartalmazzák! Zártszelvény árak és árlista, melyek mindig a valós, legfrissebb árainkat tartalmazzák. Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Használt gerenda eladó Pécs.


A ragasztott gerenda alkotja ezeknek a házaknak az alapját, hiszen ezek masszívabbak, mint a hagyományos, normál gerendák, így a ház biztonságosabb lehet. A fa gerenda azonban természetesen nem csak a könnyűszerkezető házak alapanyaga, hiszen nagyon sokféle felhasználsái területe ismert. Oldalaink feltöltés alatt állnak, kérjük szíves türelmét! Cégeknek ajándék egyedi weboldal a hirdetéseikhez.


Apróhirdetési weboldal. Ingyenes hirdetés feladás. A Leier mesterfödém gerendákat (LMF) 20-m közötti hosszúságban gyártjuk, cm-es méretlépcsőben. Léc, palló, gerenda (fűrészelt) kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Gyalult deszka vörösfenyőből. A vörösfenyőt az faiparban magáért a fa anyagáért becsülik, ugyanis vízálló és tartós. Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon. A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését.


Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok?

Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Cégünk több mint éve foglalkozik acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelmével az ország pontján: Albertirsa, Budapest, Ér Erdőkertes, Martonvásár, Siófok, Székesfehérvár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések