2019. szeptember 27., péntek

Kőris fűrészáru

A jó minőségű és gondosan, odafigyelve feldolgozott kőris fűrészáru aranyat ér. Kereskedelmünkben válogathat kedvére kőris faáruk közül: pallók és deszkák, szélezett és szélezetlen kivitelezésben. Főként bútorgyártásban és belsőépítészetben kedvelt fafajta.


Ezen kívül a járműiparban is használatos, hiszen. Anyaga erős, de rugalmas.

Nehezen hasa szárazon hosszú távon is tartós anyagnak számít. A thermowood eljárásoknál is gyakran használják. Kategória: Keményfa fűrészáruk. Színe sárgás fehér, vöröses fehér, a idősebb korában a (kb. év felett) álgesztesedésre hajlamos, ezen színbeli változás a gesztnek sötétebb barna színű megjelenést. Természetesen az akác fűrészáru sem maradhat ki széles kínálatunkból.


Pallók és deszkák szélezetlen kivitelezésben, különböző méretekben. Fakereskedésünkben a legjobb minőségű, légszáraz akác fűrészárut találja meg. Az akác fűrészáru felhasználási területe igen széles, kiválóan felhasználható.

Gőzölt bükk fűrészáru. Szélezett fehér bükk fűrészáru. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzeté.


A webáruházon keresztül Budakalászról rendelni sajnos nem tud. A megadott bruttó ár m3-re vonatkozik. Mindezeken felül a romániai Brassóban található „J. Furnir“ üzemünkben Európa legjobb termőhelyeiről származó alapanyagokat dolgozzuk fel, amelynek eredménye a kiváló minőségű román tölgy, kőris , bükk, cseresznye és juhar fűrészáru.


Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Kedvező áron kínálunk Hajdúböszörményi fatelepünkön bőséges fafaj választékkal, nagy mennyiségben asztalos minőségű faanyagot. Megrendelésre vállaljuk egyedi méretű akácfa gerendák fűrészelését. Kalodás tűzifa, és akác fűrészáru kereskedés.


Kérge sokáig sima, világoszöl majd szürke, később szürkésbarna, hosszanti irányban rücskösen repedezett. A gesztesedés csak idősebb korban lép fel. A szíjács sárgás, vöröses fehér, jellemző az erőteljes sárgulás.


A faanyag gyűrűs likacsú. Fája kemény rostjai finomak és hosszúak.

Rugalmas, szívós és jól megmunkálható. A JAF Holz Unganr Kft. Frischeis Gmbh 1 -os tulajdonú leányvállalata. Cégünk vállal fenyő, tölgy, hárs, kőris , cseresznye, bükk, akác, fűrészáru gyártást. Frissen vágott vagy szárított állapotban.


Kőris szárított fűrészáru.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések