2019. szeptember 13., péntek

Kék shaggy szőnyeg

Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról. Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.

Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Közte a 70x100cm, 80x150cm, 125x200cm, 150x230cm, 200x300cm, 250x350cm-es shaggy szőnyeg méretekből választhatsz. A shaggy szőnyeg szín árnyalatai széles skálában mozognak. A krém, fehér, barna, zöl bordó, kék , lila, türkiz, fekete, szürke shaggy szőnyegek árnyalatival szinte „gyerek játék” berendezni otthonod.


A kék színnek lakberendezési szempontból van egy nagyon nagy előnye, mellyel csak kevés szín rendelkezik igazán. Ez a tulajdonsága nem más, mint az hogy, alig látszódnak meg rajta a foltok.

Szőnyeg Akció hetente! Egy másik remek tulajdonsága ennek a shaggy szőnyegnek az anyaga. Részletek Üzlethez. Stílusos szőnyeg Rowan 240x1világos szürke, kék. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A mai modern shaggy szőnyeg , melegséget varázsol otthonunk padlójára. Tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos szőnyegeknél.


Egy alapos porszívózás kitűnően rendbe teszi. Folt esetén, nagyszerű szőnyeg tisztítók kaphatóak, amivel szinte gyerekjáték a folt eltávolítása. Választhat az egyszínű, harmóniát sugárzó shaggy vagy a berber ihletésű marokkói szőnyegek közül. Anyaga : Jellemzők : Szálhossza : Minősége : 1 polipropilén, hőkezelt Antialergén, padlófűtéshez is.


CM SZŐNYEGEK, Hosszú szálú szőnyegek. A dupla csomózású bozontos szőnyeg bármely szobában garantáltan magára vonzza a tekinteteket! A bozontos szőnyeg kiváló.


Bölcsesség, tisztaság, szépség- kék shaggy szőnyeg.

Ezek a szavak, mind egy színre vonatkoznak, a kékre. Kék az és a tenger, melyek mind fontos szerepet játszanak életünk során. Gondold csak el, milyen lenne az élet egy csodálatos, kék shaggy szőnyeggel az otthonod padlóján.


Jól esik rajtuk egy kis játék, tévénézés, vagy akár csak a pihenés. Gazdag stíluskínálatunknak köszönhetően bárki könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő darabot. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Több termék megjelenítéséhez távolíts el egy szűrőt.


Selymesen puha…hálószobába, nappaliba! Engedélyezett utánrendelésre. Shaggy kék szőnyegek. Keresed az ideális szőnyeget már hosszú ideje, de még sehol nem találtad meg a neked megfelelőt, amely minden szempontból a Te igényeedet szolgálja, és minden tekintetben megfelel az elvárásaidnak.


Kék shaggy szőnyeg , az Otthon megteremtéséért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések