2019. szeptember 6., péntek

Kerti járda burkolatok

Már régóta terveztem a nagy kerti járdás bejegyzés megírását, most jött el az ideje. Ahogy a tavasz beköszöntött, elkezdtük a kert a csinosítását, az ültetést, a metszést, a palántázást, mikor mi volt aktuális. Terasz,medence és járda burkolatok nagy választékban.


A fagyállóság, a kopásállóság és a burkolólap vastagsága fontos kritérium az anyag választásakor, ami lehet kerámia, fa, műanyag, beton, kő, tégla vagy akár gumi is. A jól megtervezett és kivitelezett kerti útnak a használati értéke mellett, esztétikai értéke is jelentős, ezért a kertépítészetben a szerepük jelentős, vagyis meghatározó.

Miben különbözik a térkő, és a járólap? A hagyományos térkő: Általában vibropréselt erős, vastag és fagyálló burkolat. Többé- kevésbé jól bírja terhelést, sokszor a forgalomnak kitett helyeken is. Kerti burkolatok – térkő és kavicsburkolat.


Az Önhöz érkező barátokat elsőként a burkolat látványa fogja majd meg. Tetszeni kell a térkő burkolatnak. Ez nem lehet kérdés.


A szürke betonnal szemben a látványos színek és vá.

Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Látogasson el webshopunkba! Kertünk fontos része a sétány, avagy járda , hiszen valljuk meg, nem mindegy, hogy min lépkedünk. Ma már szebbnél szebb és ötletesnél ötletesebb megoldásokat találunk kerti járda témában, de az alábbi technikák előnye, hogy viszonylag gyorsan elkészíthetők (persze ez a járda hosszától és a kanyarutaktól függ), és nem utolsó szempont, hogy igen mutatósak is. Bontott tégla járda ( 9) Bontott tégla járda építésébe akkor érdemes fognia, ha a rusztikus, természetes stílust kedveli elsősorban.


A kerti burkolatok. A járdalap, és amit érdemes tudni róla. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Ha szeretnénk szebbé és igényesebbé varázsolni az udvarunkat, a különböző járdalapok nagyszerű lehetőséget biztosítanak számunkra.


Leier Kaiserstein GAIA lapok. Fedezze fel a felületburkolás művészetét, fejezze ki egyéniségét! Kiváló minőségű felületek finom fényei, elegáns monokróm és krém színek, nagyobb méretű, de könnyen kezelhető lapméretek. Mediterran térkövek, kerti tipegők kedvező áron közvetlenül a gyártótól ! Bizant Térkő és kőfa. Első kérdés, hogy hol fusson a kerti járda ? Tagolhatjuk kertünket esztétikai szempontok alapján, például kijelölhetjük az utakat szimmetrikusan, vagy más mutatós elrendezésben.


Az igazi kerti utak, burkolatok kialakítására általában az épület mögötti egybefüggő, nagyobb kertrészben kerülhet sor.

Részben vagy teljesen burkolhatjuk például egy szalonnasütő vagy grillezőhely környezetét, a kerti pihenő területét, a medence partját, vagy a játszóhely. Kavicsos sétányok, csúszásmentes parkolók, növényeket élni hagyó vízáteresztő, szellőző felületek készíthetők a talajoldali geotextília határolófelülettel ellátott, áttetsző polipropilén Kavics-Fix méhsejtráccsal, mely erősíti, stabilizálja a kavicsos, murvás felületeket, megakadályozva a kavics szétszóródását, vagy talajba mosódását. Azon kívül, hogy egészen más hangulatot sugároznak, egészen eltérő tisztítást is igényelnek az antikolás nélküli és az antikolt burkolatok.


Egymással ellentétes szempontok közül Önnek melyik a legfontosabb? Nehéz választani a térkövek között. Sokszor nem könnyű dönteni. A választék bősége mellett az egymással.


Kerti járólapok betonból, fahatású kerti tipegők, kerti lépőkövek, kerti burkolatok a legszebb és egyben a legolcsóbb megoldás kerti utak kialakításához. Itt a Tavasz és itt az idő, hogy szebbé varázsolja Ön is a kertjét termékeinkkel. Fahatású kültéri járólapjaink egyedi technológiával készülnek, így kiválóan. A lehető legtökéletesebben alkalmasak és biztonsággal használhatók kültéri teraszok, járdák, medencék környezetének burkolására, miközben elfelejthetjük a burkolatragasztás és fugázás procedúráját bizonyos kerti köveknél.


Mindezt kialakíthatjuk téglából, sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések