2019. szeptember 25., szerda

Kisméretű tégla ár

Kisméretű bontott tégla színek:-sárga, narancssárga-vörös-vegyes színű, sárgától a vörösig. Vegyesen is megvásárolható. Az ár az aktuális árukészlet, és a vásárolt mennyiség. A megadott Bakonytherm kisméretű tégla ár bruttó ár.


Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. A kisméretű tégla nagy előnye, hogy raklapos kiszerelésben könnyen szállítható. Falazáshoz jól használható. Beépítéskor viszont azzal számolni kell, hogy hőszigetelése nem a legjobb a tömör téglának. Információ:Bontott tégla.


A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10. A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket.

Csak egész raklapokat szállítunk. A szállítás ára függ a megrendelt mennyiségtől, raklap tégla esetén ca. Ft, nagyobb tételek esetén egyre olcsóbb ahogy nő a menyiség. Porobrick tégla , nf tégla , nf tégla , porobrick nf 3 bakonytherm tégla , mályi tégla , leier tégla , pápateszéri tégla. Tégla egyenesen a gyárból.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A fenti árak az ÁFA-t tartalmazzák. Kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot akár tanácsadással is az alábbi gomb megnyomásával. Minden megkeresésre órán belül válaszolunk!


Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. Nútféderes tégla és okostégla vagy megnövelt hőszigetelésű kerámiavázas téglák. A szeletelt tégla vastagságát cm-re. Egész tégla ami vagy teljesen épp, vagy legfeljebb egy sarkán sérült, hiányos. Törött tégla ami ketté, harmadba, negyedbe törött, vagy legalább teljes sarka letört.


PÁPATESZÉRI BAKONYTHERM TÖMÖR TÉGLA KISMÉRETŰ 25X12X5CM és még termék közül választhat a kategóriában. Még jobb árat szeretnék.

Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Bontott samott tégla eladó! Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm). Tökéletes tömegkályha , cserépkályha , kályha , kandalló , kerti grill , sütő , tűzhely, sütögető , égető kemence építéséhez!


Márka nélkül Stebo. Szűrés Alaphelyzet. TÉGLA , FALAZÓELEM Miért építsünk téglaházat? Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Minőségi szeletelt, vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések