2019. szeptember 11., szerda

Kék padlószőnyeg

Több mint 500-féle padlószőnyeget kínálunk, az egyszerűtől a különlegesen át a magas minőségű, és a közületi felhasználásra is alkalmazható típusokig. Akár év rendszergarancia, magas minőségű terméke. Különféle hatást érhetünk el a hagyományos és modern tűzésekkel, a szálak összetételének, vastagságának és hosszának megfelelő kiválasztásával. Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle. A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak.


Bármelyik szobában a középpontba kerül.

Webáruházunk kínálatából. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! Gothic kék padlószőnyeg 4m széles. Anyaga:1 PA szál.


Buklé hatású kék padlószőnyeg ! A tengerek, óceánok végtelen kék színét, nyugalmát, és titokzatosságát idézi ez a kellemes padlószőnyeg. A melegség, puhaság, komfort érzetét erősíti, mikor leteszed szobádnak, irodádnak, nappalidnak padlójára. Meghittebb, és otthonosabb lesz vele az adott helyiség.

Legtöbbször szőnyeg családokról beszélünk, ahol a legkisebb ágyelőtől50x80cm-es az egész nagyméretű 300x400cm-es szőnyeg megtalálható. Természetesen az egyedi méretekre is van lehetőség azt a padlószőnyeg kínálatból könnyedén méretre szabjuk és szegjük. A mai modern shaggy szőnyeg, melegséget varázsol otthonunk.


A Myfloor webáruház padlószőnyeg kínálatában, első körben a modul padlószőnyegeket és az egyedi mintájú padlószőnyegeket ajánljuk a figyelmedbe. Modul padlószőnyegeink, egyszínű és csíkos változatban varázsolják el az embert. Szőnyeg Akció hetente! A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban.


Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! De gyerekszobába és speciális területek számára is kínálunk megfelelő típusú padlószőnyeget. Sok kellemetlenségtől megkímélheted magadat, ha egy szakember tanácsa alapján készíted el. A normál szálú padlószőnyeg az egyik legkedveltebb módja a lakás burkolásának.


Nappaliba, háló- és gyerekszobába egyaránt. Ez a hurkolt, tűzött szőnyeg bármilyen helyiségben felhasználható. De kínálunk speciális területek számára is megfelelő típusú padlószőnyeget.


A szövés szerkezetének és az anyag vastagságának köszönhetően optimális választás.

A legtöbb helyiségben használhatjuk őket, legyen szó a nappaliról, a hálószobáról vagy akár egy dolgozószobáról. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Padlószőnyeg – A meleg otthonok tartozéka. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is.


K-TEX SzonyegOutlet. Minőség, Megbizhatóság, Kedvező Ár. MODERN ÉS KLASSZIKUS SZŐNYEGEK OUTLET ÁRON SZONYEGOUTLET.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések