2019. szeptember 20., péntek

Kompozit kerítés

Kerítés rendszereinket jelenleg sötétbarna és sötétszürke (antracit) színekben tartjuk raktáron. Rendkívül hosszú távú, gyönyörű, esztétikus megjelenés, kezelésmentes felület, UV-állóság, vízállóság, szálkamentesség, mind-mind pozitív tulajdonságai a rendszernek, ami általánosságban jellemzi a WPC termékeket. Gondozásmentes kompozit lécek gyártása. Kívánt hosszban, választható színben. Csak felszerelik és többé nem kell költeni festésre,javításra.


The best sleeping position for back pain, neck pain, and sciatica - Tips from a physical therapist - Duration: 12:15.

A kerítés , melyet nem kell festeni többé nem álom. Ilyen rendszereket az AR a BO, a MyWPC és a Rehau esetében tudunk ajánlani. Ezen kívül az U-alakú soroló elemek beton-, vagy egyéb anyagból készült oszlopok oldalára is felerősíthetők, ami megkönnyíti a kerítéstáblákat alkotó deszkák egysíkú megvezetését.


WPC kerítéseinket széles színválasztékkal ajánlunk, év garanciával. Zárt kerítés esetében, ahogy a nevében is benne van, tulajdonképpen az egyes kerítés elemek egy teljesen zárt rendszert alkotnak, jellemzően a betekinthetőség elzárása érdekében. Mivel a kompozit anyagú kerítéselemek UV állók, ellenállók a különféle rovarkártevőkkel szemben, és színtartók is, az időnkénti lemosáson kívül egyéb karbantartást nem igényelnek. Az anyagösszetételük miatt viszont tartósabbak a valódi fából készült kerítéseknél.


A fa és műanyag kompozit anyagnak köszönhetően természetes jellegű kinézetet és hosszútávon gondozás mentes élettartalommal bírnak.

A kompozit anyagoknál nagynyomású mosó nem, vagy csak nagyon alacsony nyomásra állítva használható. A fafelületekről a makacs foltokat finom csiszolópapírral lehet eltávolítani. A kopott vagy időjárás által károsított felületeket száradás után az anyag tulajdonságaitól függően kezeljük ápolóolajjal. A Green Deck wpc teraszburkolat, bambusz és műanyag kompozit anyag keverékei, bambusz és műanyag örleménye. A gyártás során újra hasznosított anyagokat használnak fel, ezért környezetbarát.


A gondozást nem igénylő kompozit anyag kerítések kialakítására is alkalmas, amely megfelelő alternatívája lehet a fakerítéseknek. Előnye, hogy nem vetemedik, nem repedezik, nem szálkásodik, és szinte hosszú évekig semmiféle időszaki gondozást nem igényel. A megfelelő kerti kerítés kiválasztása nagyon fontos, hiszen a kerítés nem csak a szomszédok kegyes szemeit védi, hanem a betolakodókat is.


A kerti kerítés is hozzájárul a kert tökéletes megjelenéséhez. Egyedi kovácsoltvas kerítés. A csiga formákat utánzó kovácsolt díszítésű kerítés alkotóelemei egymáshoz szegecseléssel és hegesztéssel vannak rögzítve. Rendhagyó, a ház színeivel harmonizáló színre festve.


Tervezte Bános Anna építész. WPC teraszburkolatok féle színben, WPC oszlopok, kerítésrendszerek féle színben, féle természetes fa hatású co-extrudált burkolatok, új fahatású classic burkolatok Magyarországon a legnagyobb raktárkészlettel. A lapokat igénye szerint rövidítheti, formát vághat bele.


Teljesenen karbantartás mentes, nem kell pácolni, festeni. Drótháló kerítés és kapu;.

A WPC (Wood Plastic Composit, azaz fa-műanyag kompozit ) kerítések tartós megoldást jelentenek kerítés építésre felületkezelést nem igényelnek. WPC-fedélzetet gyártunk gyárban, amely rostból, HDPE-ből és addiktív anyagokból készül. Alapelvünk: nagy integritású, profi, hatékony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések