2019. szeptember 18., szerda

Napháló

Make More Rental Profit This Year. Fixed Flat Fee, From £39pm. No fees until your tenants move in. Cancel for free at any time. You decide how much we manage. Everything You Need in One Place.

Say Goodbye to Crazy Letting Fees. Property Management From £35pm. Józsa Maxima külső napháló , csak motoros működtetéssel. Külső napháló , Maxima napháló , fényvédelem.


Túlzott felmelegedés ellen a leghatásosabb védekezés a kültéri árnyékolás. Napháló , azaz kültéri roletta. Míg leeresztett állapotában az alumíniumredőny hermetikusan kizárja a külvilágot és a zsaluzia is csak az elforgatott lamellák résein át nyit a külső tér felé, addig a napháló rálátást biztosít a körülöttünk lévő világra. Nyáron, a hő akár -a üvegfelületeken keresztül jut be az épületbe.


Régebben kevesebb figyelmet fordítottak az irodák, iskolák, kórházak, közintézmények külső árnyékolására, ezt a feladatot legtöbbször belső árnyékolók segítségével oldották meg.

A függőleges működésű napháló ideális választás lehet teraszok árnyékolására. Működtetésük lehet kézi, vagy motoros. Remekül hűtik a terasz hömérsékletét, mi. A napháló megfelelő rögzítéssel kitünő választás. A mobil napháló egy rendkívül praktikus és elegáns árnyékoló.


A keretek fehér és sötét barna színekben alap áron rendelhetőek, de egyedi Ral színben is kérhető. Különlegesség és újdonság a por festéssel ellátott faerezett. Számos hazai és külföldi redőny, zsaluzia, sávroló, napháló , fa reluxa és egyéb árnyékolástechnikai termékek gyártójával állunk szerződéses kapcsolatban, termékeinket közvetlenül tőlük rendeljük, kikerülve ezáltal a hazai nagykereskedelmi rendszert. Természetesen, mint a legtöbb kültéri árnyékoló eszköz, úgy a napháló is olyan anyagból készül, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Legyen az eső, szél vagy közvetlen napfény, a napháló korszerű lukacsos textilanyagnak köszönhetően, hosszú éveken keresztül ellátja feladatát. Rugós rendszerű napháló szerelése, serge naphálóval az Umbroll gyártásában, az okka-redony kivitelezésében. Fő jellegzetessége, hogy kintről nem lehet belátni, viszont bentről teljesen áttetsző, természetes fényt enged a helyiségbe.


A sínek kefékkel ellátott sínek, ezért a mobil napháló szúnyogháló funkciót is betölt. A pontosabb működés érdekében, a széleken műanyag bevonatú acél bowdent, vagy alu vezetősínt alkalmazunk. Készülhet tokkal vagy tok nélkül. Az ablakfelületek külső oldalán helyezkedik el, így már az üveg előtt felfogja a napsugarakat.


Kívülről árnyékoló hatást lát el, ugyanakkor a helyiségben biztosítja a megfelelő fényiszonyokat. Többek között nagy előnye, hogy.

Nagyon szeles teraszok esetén az oldalárnyékolókkal bővíthető Camargue, Skye, Lagune és Toscane teraszárnyékoló típusok jelentenek megoldást. A szúnyogháló és napháló , még éve majdnem ismeretlen volt kis hazánkban. Részben az életszínvonal növekedése, részben az ígény a jobb életminőség iránt, ma már gyakran használt eleme a jól felszerelt lakásoknak.


Ablakra szerelhető kültéri tokozott napháló rendszer. Ennek a rendszernek két típusa van: tokozott sínes és tokozott bowdenes. Működését tekintve lehet kurblis és motoros.


Csőre tekert napháló anyag, mely függőlegesen mozgatható. Termékminták, és a hozzájuk tartozó színválaszték, előre megbeszélt időpontban telephelyünkön megtekinthetők, illetve a helyszíni felmérésre, szaktanácsadásra, kérésére a mintákat elvisszük Önhöz. A tűző napsütésben ablakait árnyékolhatja anélkül is, hogy zsaluziáit teljesen leengedné.


A beépített szúnyoghálót vagy naphálót diszkréten elrejti a tok, ha nincs rá szüksége. Soltis Perform acts as an effective thermal shield. It blocks up to of the heat when placed outside.


Available in colours, this micro-perforated screen offers the best thermal performance available.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések