2019. szeptember 9., hétfő

Shaggy szőnyeg olcsón

Shaggy szőnyegeink garantáltan a család kedvencei lesznek. Jól esik rajtuk egy kis játék, tévénézés, vagy akár csak a pihenés. Gazdag stíluskínálatunknak köszönhetően bárki könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő darabot. Outlet áron minőségi szőnyegek.


Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg. Szőnyegek, Készletkisöprés!

Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban.


Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Ha minőségi és szemet gyönyörködtető szőnyeget szeretne vásárolni otthonába, a legjobb helyen jár. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és kedvezmény kuponjainkról.


Mindkét fajta szőnyeg könnyen tisztítható, és kisgyerekeknek is ideális választás a mindennapi játékhoz. Hálószobáját dobja fel egy hosszabb szálú, kellemesen puha shaggy szőnyeggel, mely kellemes színével bármilyen színösszeállításba beilleszthető.

Természetesen lépcsőjén sem kell nélkülözni a melegséget adó. A mai modern shaggy szőnyeg , melegséget varázsol otthonunk padlójára. Tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos szőnyegeknél. Egy alapos porszívózás kitűnően rendbe teszi. Folt esetén, nagyszerű szőnyeg tisztítók kaphatóak, amivel szinte gyerekjáték a folt eltávolítása.


A shaggy szőnyeg szín árnyalatai széles skálában mozognak. A krém, fehér, barna, zöl bordó, kék, lila, türkiz, fekete, szürke shaggy szőnyegek árnyalatival szinte „gyerek játék” berendezni otthonod padlóját. Ha shaggy futószőnyeget keresel abban is széles kínálat van, amelyet akár a bemutató teremben is meg tudsz nézni, tapintani. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. X1CM SZŐNYEGEK, Hosszú szálú szőnyegek.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről!


Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. Az egyedi szín- és formavilágú szőnyegkülönlegességek műalkotásként is megállják a helyüket. Válogasson modern stílusú szőnyegeink közül! Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


Gyönyörű, vidám színek egy szőnyegben!

Különleges eljárással készültek a szálai ezért szinte ragyog a szőnyeg , és erős tartása van a szálaknak. Bírja a mindennapos nagy. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


A modern szőnyegek meghatározó szerepet töltenek be a lakberendezésben. Van gyerekszőnyeg kínálatunkban olyan szőnyeg amely egy méretben kapható, de a legtöbb szőnyeg esetében több méret közül választhatsz,az sem akadály ha a nagyméretű 2x 3cm-es szőnyegre van szükség. Ha szeretnél gyermeked szobájában allergénmentes légkört, akkor válassz hipoallergén szőnyegeink közül.


Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe. Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet. Szívesen,mert sok oldalt átböngésztünk mire rátaláltunk a babakocsinkra,ha hamarabb rábukkanunk erre az oldalra sok időt megspóroltunk volna,mert itt minden egy helyen megtalálható,legalább is amire nekünk szükségünk volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések