2019. szeptember 18., szerda

Kézzel szőtt szőnyeg

Kézzel szőtt szőnyeg

Kényeztesd a lábadat a választékunkban kapható, kézzel készített szőnyegekkel. Válassz a sokféle stílusú és anyagú, pl. Kék, kézzel szőtt farmervászon Chindi szőnyeg x 1cm.


Dobja fel otthonát egyedi bájjal ezzel a kézzel font chindi szőnyeggel! A kézzel szőtt szőnyegek a láncfonal és a vetülék összekötésével készülnek, az eredmény pedig egy tartós, viszonylag vékony szőnyeg bolyhok nélkül. Sok kézzel szőtt szőnyeg kétoldalas, vagyis megfordítható ha koszos lesz.


A szőnyeg pamutcsíkokból készült kézzel , készítése során hagyományos ázsiai szövési technikát alkalmaztak. Ezt a profilt azért hoztam létre, hogy a kézi szövést, e gyönyörű ősi mesterséget. Itt megtudod nézni , hogy milyen szőnyeg készül kézműves műhelyünkben. Szerintünk csodálkozni fogsz az áron, a nagy szín és anyag választékon!


Kézzel szőtt szőnyeg

Ha nem látod pontosan amit szeretnél, ne habozz! Mondd el nekünk elképzelése hogy segíthessünk megvalósítani álmaid otthonát! Még egyszer köszönjük, hogy jöttél! Ezt a szőnyeget képzett kézművesek készítették megfelelő munkakörülmények mellett, tisztességes bérért dolgozva, indiai és bangladesi szövőközpontokban. Rendelésre Ingyenes szállítás.


Részletek Üzlethez. Bézs, kézzel szőtt pamut Chindi szőnyeg 1x 2cm. Shaggy Stella Szőnyeg 200x290cm. Már nincs kínálatban. Kattints a Figyelés gombra, és mi azonnal értesítünk, ha a termék újból elérhető lesz.


Kézzel szőtt szőnyeg

Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. Darabra, színválasztás nélkül kapható. Kézzel szőtt szőnyeg. A fénykép illusztráció. A Solermar kézzel szőtt szőnyeg , megfelelő és praktikus kiegészítő otthonában vagy nyaralójában.


Erősített szélekkel és rojtokkal. A kisszőnyeget ügyes kézművesek fonták kézzel. Kellemes textúrájával és gyönyörű mintájával bármely helyiségbe tökéletesen illeni fog.


Kézzel szőtt szőnyeg

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szőnyeg kézzel. Ezt a gyönyörű szőnyeget kiváló mesteremberek készítették kézzel , így nagyszerű kiegészítője lesz otthonának! Ft ért tudom postázni. PERSISK KELIM GASHGAI Szőnyeg , síkszövött IKEA Mesteremberek által kézzel szőtt termék, így mindegyik darab mintája és mérete egyedi.


Nagyon puha érintésű, ezért kellemes rálépni. Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Az ORGANIC szőtt szőnyeg ékes darabja minden nappalinak vagy hálószobának. A 1 gyapjúból készült, kézzel szőtt , 200x1cm-es, csíkozott, kőmintát idéző szőnyeg tökéletesen mutat bármely vintage vagy letisztult stílust képviselő otthonban.


Natúr szürke színének köszönhetően könnyedén kombinálható a fehér. Kínál Perzsa szőnyeg : Perzsa, kézzel szőtt szőnyeg , kopásokkal, folttal, lyuk nincs. Kék és fehér, kézzel szőtt pamut Chindi szőnyeg x 1cm. Budapesten személyesen átvehető.


Mindkét oldala dekoratív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések